Header: Participació

Participació ciutadana

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Sessió participativa del Pla de transició ecosocial per definir les mesures en relació al Model econòmic i de Tecnologia i digitalització

El 3 de febrer a les 18.30 h, tindrà lloc la sessió virtual per consensuar aquestes mesures a realitzar. Les persones interessades en participar caldrà que confirmin assistència.

Actualment s’està duent a terme el procés de participació per a l’elaboració del Pla de transició ecosocial de la ciutat de Girona, que esdevindrà una eina per fer front al canvi climàtic.

El passat mes de desembre es va iniciar la tercera fase d’aquest procés per a la definició d’actuacions concretes per aconseguir els objectius consensuats en les fases anteriors en relació als eixos de Mobilitat i de Biodiversitat, Urbanisme i Habitatge.

I durant el mes de gener s’han dut a terme dues sessions més per definir mesures a realitzar en els eixos d’Energia, residus i aigua i de Justícia social, global i climàtica.

Els resultats de les quatre sessions es poden consultar a la plataforma Girona Participa.

La darrera sessió per definir mesures concretes a dur a terme per fer front a l’emergència climàtica en el marc de l’elaboració del Pla de Transició Ecosocial, en aquest cas en relació als eixos de Model econòmic i de Tecnologia i digitalització, es realitzarà virtualment el proper dijous 3 de febrer de 2022, a les 18.30 hores, i començarà amb una ponència a càrrec de Joel Ferrer, de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines.

Les persones interessades a participar en la sessió han d’enviar un correu electrònic a l’adreça participacio@ajgirona.cat i rebran l’enllaç per connectar-se. Però aquelles que no hi puguin assistir, també tenen l’opció de fer les seves aportacions a través de la plataforma Girona Participa.

Un cop finalitzat el procés participatiu, es valoraran i prioritzaran totes les aportacions recollides, i en funció de la seva viabilitat tècnica, competencial i econòmica, es calendaritzaran les accions a curt, mig i llarg termini.

Més informació
Tornar