Header: Oficina per la Sostenibilitat

Oficina per la Sostenibilitat

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Tercera fase del procés participatiu del Pla de transició ecosocial. Definició de mesures

El 20 de gener a les 18.30 h, tindrà lloc la 3a sessió virtual per consensuar mesures a realitzar en els àmbits de l’eix d’Energia, residus i aigua. Les persones interessades en participar caldrà que confirmin assistència. Les altres dues sessions es faran els dies 27 de gener i 3 de febrer.

Després de les dues primeres sessions d’aquesta tercera fase, en les quals es van definir mesures concretes a dur a terme en relació als eixos de Mobilitat i de Biodiversitat, Urbanisme i Habitatge per fer front a l’emergència climàtica en el marc de l’elaboració del Pla de Transició Ecosocial, us anunciem ara les dates de les properes tres sessions i us demanem que ens confirmeu la vostra assistència a la primera del dia 20 de gener de 2022, que es durà a terme virtualment, a les 18.30 hores, per consensuar mesures a realitzar en els àmbits de l’eix d’Energia, residus i aigua.

Us agrairem que ens confirmeu la vostra assistència al correu electrònic participacio@ajgirona.cat

*Entre el 17 i el 19 de gener, els inscrits rebreu un recordatori amb l’enllaç per connectar-vos a la sessió.

Les altres dues sessions també es duran a terme a les 18.30 hores, els dies 27 de gener i 3 de febrer, per decidir mesures en els àmbits dels eixos Justícia social, global i climàtica per una banda i Model econòmic i tecnologia i digitalització per l’altra. S’ha previst que la sessió del dia 27 de gener sigui presencial si les restriccions a causa de la situació provocada per la COVID-19 ho permeten.

Així mateix, com ja sabeu, es va obrir un nou espai a la plataforma virtual Girona Participa on us convidem a avançar les vostres propostes, que després seran debatudes a les sessions. Us demanem que a l’hora de completar la proposta especifiqueu a quin eix pertany. Allà també hi trobareu tota la informació sobre els antecedents i les dues primeres fases d’aquest procés participatiu.

Per a qualsevol dubte que tingueu, estem a la vostra disposició a través del correu electrònic de Participació o dels telèfons 972 419 438 o 972 010 248.

Més informació
Tornar