Header: Oficina de Foment de les Arts

Oficina de Foment de les Arts
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

Xarxes: Girona Crea - Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Oficina de Foment de les Arts

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El cicle de talents emergents “A prop” arriba a partir d’avui als barris de Girona

La programació de la iniciativa ha començat aquest juliol, després de l'aturada pel COVID-19, i s’allargarà fins a la tardor. Es tracta d’una de les actuacions previstes dins del PECT Indústries Culturals i Creatives

El cicle “A prop”, una nova programació cultural de petit format que vol mostrar les propostes dels creadors emergents de les comarques gironines, arribarà a partir d’avui als barris de Girona. L’esdeveniment havia d’apropar cultura i ciutadania la passada primavera de la mà dels centres cívics, de les biblioteques municipals i de L’Estació Espai Jove de la ciutat, però la crisi sanitària provocada pel COVID-19 va fer ajornar la programació del cicle. Per aquest motiu la iniciativa, prevista del 20 de març al 31 de maig del 2020, es va traslladar del 6 de juliol al 31 d’octubre del 2020.

El tret de sortida d’aquest nou cicle, que forma part de les actuacions previstes dins del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial de les Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial (PECT-ICC), té lloc avui amb l’exposició de dibuix “Vam salvar molts peixos”, de l’artista Clara Gispert.

La iniciativa cultural mantindrà, a més, les 27 propostes previstes que donen a conèixer els projectes del talent emergent de les comarques gironines. La programació inclou activitats de diferents àmbits artístics, com arts escèniques, música, arts visuals i pluridisciplinars, i seran totes gratuïtes. L’aforament serà limitat i caldrà inscripció prèvia en algunes propostes.

Les activitats es portaran a terme al Centre Cívic Onyar, al Centre Cívic Ter, al Centre Cívic Sant Narcís, al Centre Cívic Pont Major, al Centre Cívic Pla de Palau, a la biblioteca Antònia Adroher, a la biblioteca Just M. Casero, a la biblioteca Ernest Lluch, a la biblioteca Salvador Allende i a L’Estació Espai Jove. La majoria de les propostes es faran al carrer i tindran lloc durant l’estiu per tal de garantir les mesures d’higiene i seguretat vigents. De cara a la tardor, ja es preveuen actuacions a l’interior dels espais.

L’objectiu de l’“A prop” és detectar i captar el talent emergent de les indústries culturals i creatives del territori gironí i impulsar un circuit d’exhibició de petit format que funcioni com a aparador i programa pilot d’introducció al mercat de projectes dels creadors i la indústria associada.

L’Ajuntament de Girona promou i organitza aquest cicle a través del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial, projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona. La gestió integral del cicle és de Baowatt.

Tota la informació de la programació, horaris i espais la trobareu al web del cicle i a les xarxes socials de Girona Cultura, així com a través de l’etiqueta #apropGirona.
 

Tornar

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.