Header: Oficina de Foment de les Arts

Oficina de Foment de les Arts
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

Xarxes: Girona Crea - Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Oficina de Foment de les Arts

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Servei d’atenció, orientació i assessorament a creadors i projectes culturals

A la ciutat de Girona es poden trobar diversos serveis municipals que ofereixen informació, assessorament i orientació a projectes culturals i creatius.

A la ciutat de Girona es poden trobar diversos serveis municipals que ofereixen informació, assessorament i orientació a projectes culturals i creatius. Si bé, la situació d’excepcionalitat ha obligat a tancar tots els equipaments i cancel·lar o ajornar totes les activitats presencials per prevenir la propagació de la COVID-19, en aquests moments molts serveis segueixen disponibles per via telemàtica.

Atenció general

Oficia de Foment de les Arts (www.girona.cat/pecticc)
L’Oficina de Foment de les Arts actua com una oficina d’atenció a la creació. En aquest marc l’equip de treball ofereix un servei d’assessorament i suport a creadors i a empreses del sector de les indústries culturals i creatives de les comarques gironines que necessitin ajuda puntual per a qualsevol estadi de definició del seu projecte artístic. Es poden atendre les necessitats generals o específiques de projectes emergents i professionals en qualsevol estadi de desenvolupament que es trobin.
De manera prioritària, d’acord amb la formulació estratègica i objectius del PECT, s’atendran projectes vinculats a l’audiovisual, multimèdia, l’art digital així com les arts en viu. Tanmateix, el servei general també pot ser aprofitat per a altres sectors creatius.
pecticc@ajgirona.cat 

Àrea de Cultura (https://web.girona.cat/cultura
Els serveis centrals de l’Àrea de Cultura atenen les qüestions generals relacionades amb els principals projectes de l’àrea com l’agenda cultural; equipaments i serveis; festivals; entitats culturals; llengua catalana; tràmits i subvencions, o el mapa cultural.
cultura@ajgirona.cat 

Serveis especialitzats

La Marfà (https://web.girona.cat/lamarfa/suport/assessorament) 
Els músics gironins troben a La Marfà un punt d’informació atès per tècnics municipals i personal de la Casa de la Música del Gironès, amb assessorament artístic, tècnic i de gestió, qüestions legals, orientació acadèmica i professional, i recursos diversos.
lamarfa@ajgirona.cat 

El Bòlit (www.bolit.cat)
El Bòlit reactiva el seu servei d'assessorament i d’acompanyament professional per a artistes, comissaris o gestors culturals especialitzats en arts visuals. En funció de la demanda feta, t’oferirem un assessorament personalitzat a càrrec de la persona o persones de l’equip que siguin més escaients en cada cas. Aquest assessorament tant pot ser puntual o un procés, tant podrà donar-se mitjançant una trobada en línia com per conversa per correu electrònic.
bolit@ajgirona.cat / 683 317 433

Atenció al sector cultural des d’altres àrees

L’Estació Espai Jove (www.girona.cat/estacio)  
A través de la metodologia del design thinking ens dirigim a grups de joves o col·lectius i proposem un acompanyament creatiu i d’aprenentatge per mirar de crear solucions originals i tangibles. És un procés enfocat a la generació col·laborativa de solucions amb impacte i podem ser de molta ajuda en l'elaboració i ideació d’una proposta cultural o creativa des d'un àmbit més metodològic.
estacio@ajgirona.cat 

Girona Emprèn (www.girona.cat/gironaempren / https://web.girona.cat/gironaempren/labinnovacio)
Emprenedoria: informació i orientació, assessorament i capacitació per a la creació d’empreses, la seva consolidació i creixement (tècnica de referència general: Sílvia Prunella; tècnic de referència economia social i solidària: Albert Bosch)
gironempren@ajgirona.cat / 972 104 316

Laboratori Social d’Innovació: innovació social i digital (tècnic de referència #Comunitat_CO: Pau Llauger)
labgi@ajgirona.cat / 972 104 316

Aquest és un recull elaborat per l’Oficina de Foment de les Arts (OFA). Una iniciativa del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. És un projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Tornar

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.