Header: Oficina de Foment de les Arts

Oficina de Foment de les Arts
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

Xarxes: Girona Crea - Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Oficina de Foment de les Arts

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Oficina de Foment de les Arts ofereix tres apartats nous al web amb recursos per al disseny i finançament de projectes culturals

Al web de l’Oficina de Foment de les Arts trobareu algunes informacions pràctiques que us podran ajudar mentre dissenyeu i planifiqueu el vostre projecte. Pensem que aquesta informació pot ser útil tant per a emprenedors de projectes com per a qualsevol entitat que ofereix servei a les indústries culturals i creatives.

Orientació, assessorament i acompanyament a projectes
En aquest apartat trobareu informació sobre les principals entitats que ofereixen orientació, assessorament i acompanyament a projectes culturals i creatius, en tots els seus estadis de desenvolupament, a la ciutat de Girona.

Finançament públic de projectes
La recerca de finançament per a un projecte artístic/cultural és una tasca molt feixuga que demana molt temps i dedicació. Hi ha un nombre enorme d’organismes públics que ofereixen suport per finançar tota mena de propostes. Aquí hi trobareu totes les àrees de l’Ajuntament de Girona que promouen subvencions i/o ajudes que poden ser interessants per a professionals, entitats i indústries culturals i creatives, així com una recopilació de convocatòries d’altres institucions públiques de les Comarques Gironines.

Cercadors de convocatòries
Hi ha una gran diversitat de programes de suport que, a més, no són fàcils de localitzar. És per aquesta raó que resulten molt útils aquelles pàgines que recopilen l’actualitat relacionada amb les diverses convocatòries, tan aquells que recopilen els propis projectes, com els que són repositoris de convocatòries vinculades a àmbits concrets. 

Aquest és un recull d’eines i recursos recopilat per l’Oficina de Foment de les Arts (PECT ICC) amb la col·laboració de diversos serveis de l’Ajuntament de Girona.
Si coneixeu alguna altra iniciativa que no hagi quedat registrada en aquest resum, o bé voleu modificar algun contingut que us afecti, us convidem que ens informeu enviant un correu electrònic a fbacquelaine@ajgirona.cat.
L’Oficina de Foment de les Arts (PECT ICC) no es fa responsable dels termes i condicions expressats en els serveis que apareixen en aquestes pàgines web.

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona

Tornar

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.