Header: Oficina de Foment de les Arts

Oficina de Foment de les Arts
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

Xarxes: Girona Crea - Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Oficina de Foment de les Arts

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Orientació i acompanyament juvenil

La sessió va dirigida a tècnics de joventut de les Comarques Gironines i altres professionals vinculats a serveis d’atenció a creadors.

El proper divendres 11 de desembre, a les 10 h, l’Oficina de Foment de les Arts organitza una jornada en línia sobre informació i orientació laboral per a joves amb inquietuds creatives. La sessió va dirigida a tècnics de joventut de les Comarques Gironines i altres professionals vinculats a serveis d’atenció a creadors.
 
L’acte, organitzat per l’Oficina de Foment de les Arts, en col·laboració amb l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Girona i la Coordinació Territorial de Joventut a Girona (DGJ), pretén ser un punt de trobada per a definir un programa conjunt de suport en l’orientació laboral de joves que mostrin inquietuds creatives. 
 
La finalitat és reunir a tècnics de joventut de les Comarques Gironines perquè coneguin exemples de bones pràctiques d’orientació i assessorament a joves, així com conèixer la trajectòria de diversos casos concrets de professionals emergents per tal de millorar el suport en l'orientació laboral de joves amb inquietuds creatives i culturals.
 
Programa
10 h Benvinguda (amb la presència de representants institucionals)
10.15 h Presentació dels resultats de l’enquesta a tècnics de joventut
10.30 h Experiències en primera persona: Maria Soler, Íngrid Riera i Paula Lausin.
11.30 h Taula rodona:  Diferents experiències. Diversos estadis: L’Estació. Espai Jove (Edu Ortiz), La Volta (Montserrat Moliner), ERAM (Miquel Bisbe), Centre cívic de Santa Eugènia (Marta Roura). Modera: Pau Tarrés
12.30 h Espai de reflexió conjunta participants/assistents
 
Aquesta activitat s’emmarca en el programa d’activitats de sensibilització, dinamització i conscienciació sobre gestió empresarial dirigit al sector professional de les indústries culturals i creatives i dinamitzat per professionals i/o formadors vinculats directament amb el sector. #ProfessionalsICC
 

Més informació i inscripcions
Tornar

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.