Header: Oficina de Foment de les Arts

Oficina de Foment de les Arts
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

Xarxes: Girona Crea - Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Oficina de Foment de les Arts

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Experiències culturals en temps d’emergència sanitària

La jornada no va voler ser una formació més sobre la COVID sinó que es va plantejar la jornada com un espai de trobada per compartir experiències en temps l'emergència sanitària

El passat dijous, la Casa de Cultura de la Diputació de Girona va organitzar una trobada híbrida de tècnics de cultura que va aplegar diversos professionals de la gestió cultural de les comarques gironines. 
La jornada no va voler ser una formació més sobre la COVID sinó que es va plantejar la jornada com un espai de trobada per compartir experiències en temps l'emergència sanitària. Es va parlar de com s’ha viscut el confinament com a tècnics de cultura, què se n’ha après i com s’encara la «nova normalitat». Era una trobada informal després d’uns temps difícils i amb un futur immediat molt incert.
Aprofitant l’avinentesa, i amb la col·laboració de l’Oficina de Foment de les Arts, es va convidar a l’Àrea de Mercats de l’Institut Català d’Empreses Culturals a compartir amb els assistents el manual Claus per a dissenyar una trobada professional en un entorn digital que han creat durant el confinament. Un interessant document que comparteix informacions bàsiques i diversos exemples internacionals inspiradors per a les nostres activitats.
Podeu recuperar la sessió en aquest enllaç.
 

Tornar

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.