Header: Oficina de Foment de les Arts

Oficina de Foment de les Arts
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

Xarxes: Girona Crea - Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Oficina de Foment de les Arts

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La programació del cicle de talents emergents «A Prop» continua després de les vacances 

Des d’avui i fins al 31 d’octubre, els centres cívics i biblioteques acolliran 14 propostes artístiques.

Imatge promocional de l’espectacle: Topografia del Moviment

El cicle de talents emergents “A prop” reprèn avui la seva programació després de les vacances. Fins al 31 d’octubre, l’Ajuntament de Girona ha programat 14 propostes artístiques en diferents centres cívics i biblioteques de la ciutat. La iniciativa, de petit format i de proximitat, té com a objectiu donar visibilitat a talents emergents de les comarques gironines. 

Aquest juliol es van poder veure fins a 13 propostes artístiques a centre cívics, biblioteques i a L’Estació Espai Jove. Ara, durant els mesos de setembre i octubre, continua la programació amb 14 propostes més que inclouran música, teatre, dansa, dibuix, fotografia i poesia, entre d’altres. El tret de sortida d’aquesta segona part serà avui al Centre Cívic Pla de Palau amb Topografia del Moviment, una peça de dansa performativa amb acompanyament de so i text en directe que explora la transformació del cos i el seu volum a partir del moviment i de la projecció en l'espai d'una retina lineal en blanc i negre.

Les activitats es portaran a terme al Centre Cívic Onyar, al Centre Cívic Ter, al Centre Cívic Sant Narcís, al Centre Cívic Pont Major, al Centre Cívic Pla de Palau, a la biblioteca Antònia Adroher, a la biblioteca Just M. Casero, a la biblioteca Ernest Lluch i a la Salvador Allende. Totes les propostes són gratuïtes, algunes d’elles amb reserva prèvia, i se celebraran en espais exteriors i interiors adaptant-se a les mesures d’higiene i seguretat prescrites en els plans de desconfinament del PROCICAT. 

L’objectiu de l’“A prop” és detectar i captar el talent emergent de les indústries culturals i creatives del territori gironí i impulsar un circuit d’exhibició de petit format que funcioni com a aparador i programa pilot d’introducció al mercat de projectes dels creadors i la indústria associada.

L’Ajuntament de Girona promou i organitza aquest cicle a través del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial, projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona. La gestió integral del cicle és de Baowatt.

Tota la informació de la programació, horaris i espais la trobareu al web del cicle i a les xarxes socials de Girona Cultura, així com a través de l’etiqueta #apropGirona. 

Cicle “A prop”
Tornar

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.