Header: Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Oficina d'Assistència en
Matèria de Registre (OAMR)

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona facilita la consulta d’informació en relació amb les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer de 2021

El consistori recomana a tots els gironins i gironines que puguin, que votin per correu davant l’actual situació sanitària. La sol·licitud es podrà fer fins al 4 de febrer de 2021.
També és aconsellable consultar al web municipal o a l’OAMR l’assignació de col·legis electorals, tenint en compte que aquest any hi ha canvis d’emplaçament per garantir la seguretat sanitària en els locals de votació.

L’Ajuntament de Girona facilita la consulta d’informació en relació amb les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer de 2021 i ha posat a disposició de la ciutadania un espai al web municipal on es pot visualitzar el calendari electoral, verificar el cens electoral o consultar la relació de col·legis electorals de les pròximes eleccions. 

Aquest any, el consistori recomana especialment que tots els gironins i gironines que puguin emetin la seva votació per correspondència, davant l’actual situació que viu el país per la COVID-19. La sol·licitud de vot per correu es podrà fer fins al 4 de febrer de 2021, tant de forma telemàtica com presencial, a través de Correus.

A més, s’aconsella als veïns i veïnes de la ciutat que consultin al web municipal quin col·legi electoral tenen assignat, ja que per motius de seguretat sanitària relacionats amb la pandèmia per la COVID-19, s’han modificat els emplaçaments habituals dels col·legis electorals. 

Aquelles persones que no puguin fer la cerca per Internet, també podran fer-ho de forma presencial. A través de l’Oficina d'Atenció en Matèria de Registre (OAMR) de l’Ajuntament de Girona, podran consultar quin és el seu col·legi electoral així com tota la informació relativa als comicis. L’OAMR estarà oberta el dia de les eleccions, de les 9 h a les 20 h.

Podeu consultar tota la informació sobre com sol·licitar el vot per correu al web de la Generalitat de Catalunya. 

Més informació
Tornar