Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acull diverses activitats amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

L'acte central de la commemoració es farà demà a les 12 h al pont de Pedra.

Girona acollirà diverses activitats amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida. La Taula de Salut Jove a Girona (Salutacció) ha coordinat aquestes accions amb l’objectiu principal de sensibilitzar la població sobre aquesta malaltia i alhora motivar l’adquisició de coneixements sobre la sida, promovent un canvi d’hàbits i proporcionant informació sobre els recursos existents a la ciutat.

L’acte central de la commemoració es farà el demà, dia 1 de desembre, a les 12 h, al pont de Pedra i s’hi llegirà el manifest del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida 2017, que enguany té el lema de “VIH-SIDA. Una qüestió de drets”. Aquest manifest es llegirà a la mateixa hora a tots els actes organitzats a municipis d’arreu de Catalunya pel Comitè Primer de Desembre.

Després de la lectura del manifest es farà un llaç vermell amb les persones que s’hi apleguin i que es fotografiarà per participar a la campanya impulsada pel Comitè Primer de Desembre #LlaçosPerLaSida. Aquest dia també s’il·luminarà la façana de l’Ajuntament de color vermell.

A més de la lectura del manifest, durant tot el matí hi haurà una taula informativa i preventiva al mateix pont de Pedra (a la cruïlla amb la rambla de la Llibertat). Aquesta iniciativa, que es farà de les 9.15 h a les 14 h, compta amb la col·laboració de l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS) i el Consell Municipal LGTBI.

A banda d’aquests actes, cal destacar la taula informativa i preventiva sobre la sida que s’instal·larà el dijous 30 de novembre, de 10 a 14 h, a la Facultat d’Infermeria i Medicina de la Universitat de Girona (UdG), on es faran també proves ràpides de detecció d’anticossos del VIH. Membres de Salutacció i un grup de voluntariat (estudiants de la UdG formats en un curs de promoció de la salut per a joves) informaran a la comunitat universitària sobre aquesta malaltia.

La Taula de Salut Jove a Girona està constituïda per l’Ajuntament de Girona, la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Creu Roja Joventut, l’Associació Comunitària Anti-Sida de Girona i l’Agència de Salut Pública de Catalunya. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.