Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Xaropclown, 10 anys de Pallassos d'hospital de Girona

Xaropclown tanca els actes de celebració del seus 10 anys amb una festa per tota la família. Ho farà el diumenge 3 de desembre de 2017 a partir de les 11 del mati, al Centre Cultural la Mercè de Girona (Pujada de la Mercè, 12. Girona).

La celebració es va iniciar amb el concert de Sant Jordi, amb les cantants Lidia Torrejón i Clara, i la III Trobada nacional de pallassos d'hospital, el passat mes de setembre.

El preu de la entrada es de 8 € per persona a partir de 2 anys i es poden adquirir amb anticipació, a partir del dijous 22 de novembre:

► Al Bar +Cub (C/ l’Albareda, 15 de Girona – Pl. Catalunya). Obert entre les 8h i les 21h.

► Per transferència bancària al compte: ES86 2100 0002 5702 0184 6152 detallant en el concepte de la transferència el nom i cognom de la persona que fa la reserva. Una vegada feta la transferència s’ha d’enviar un correu electrònic a info@xaropclown.com amb el nom de la persona que fa la reserva i el nombre d’entrades que s’han comprat.


L’activitat s’iniciarà a les 11 del matí amb tallers de maquillatge i a les 12h començarà l’obra “A l’atzar” que és l’espectacle que hem ideat per a celebrar els nostres 10 anys.

Xaropclown és una associació sense ànim de lucre que te per missió donar servei de pallassos professionals que, a través de les seves accions, humanitzin, relaxin i alliberin d’estrès els entorns hospitalaris. Al llarg de tots els seus anys d’història, Xaropclown ha realitzat diverses activitats fora de l’hospital amb la intenció de donar a conèixer els seus projecte i sensibilitzar la població de la importància de l’ humor respectuós com a eina per gaudir de bones relacions i millorar la qualitat de vida. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.