Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Segon taller de gènere en el marc del Pla Integral de Sant Narcís

El passat 21 de novembre, amb motiu del 25N, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, va tenir lloc el segon taller de gènere al barri de Sant Narcís.

El passat 21 de novembre, amb motiu del 25N, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, i emmarcat dins del Pla Integral de Sant Narcís, va tenir lloc el segon taller de gènere al barri de Sant Narcís.

El primer taller va tenir lloc el mes de juliol i va ser un taller mixt on es va treballar les diferents maneres que tenen els homes i les dones de viure el barri. En aquest segon taller hem volgut escoltar la veu de les dones i conèixer com perceben els espais públics del barri i donar-les l’oportunitat de compartir-ho amb els seus companys.

Així, el taller es va dissenya en dues parts. A la primera part l’equip tècnic es va reunir amb un grup de dones del barri per dibuixar un mapa emocional. En aquest mapa les dones participants van plasmar les seves emocions respecte als espais del barri de manera que es van detectar tant els espais on es senten més segures com els espais d’inseguretat i de por.

A la segona part del taller tot el grup es va reunir amb els homes del barri per tal de fer una passejada pels diferents espais identificats com a més insegurs. Durant aquest recorregut, les dones van explicar i compartir amb la resta del grup com es senten en aquells espais, perquè i quines creuen serien les actuacions a realitzar per tal de millorar aquests espais i convertir-los en espais segurs per a tothom.

Les conclusions d’aquest taller s’incorporaran, igual que les del primer taller, a l’informe final del Pla Integral de Sant Narcís.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.