Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Girona celebra la dotzena edició de la Nit del Voluntariat

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà un any més la festa dels voluntaris i voluntàries de les entitats de les comarques gironines.

La Nit del Voluntariat arriba a la dotzena edició. El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà demà 25 de novembre al vespre, a partir de les 19 h, l’acte de reconeixement a la tasca que realitzen els voluntaris i voluntàries de les entitats gironines. Aquesta festa del voluntariat gironí està organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social i compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona.

Durant l’acte es lliuraran els premis de voluntariat que des de fa anys es poden entregar gràcies a la Fundació Antoni Serra Santamans i a Eurofirms. Aquest any s’afegeix un nou premi de voluntariat que es podrà lliurar gràcies a la col•laboració amb el Festival Strenes i la recaptació del got solidari de la darrera edició del festival.

En el marc de la Nit, hi haurà una actuació musical a càrrec del Cor Gospel Girona i l’actor i membre fundador de la companyia Vol Ras, Joan Segalés, s’encarregarà d’amenitzar la jornada.

Coincidint amb la Nit del Voluntariat, qui ho desitgi podrà col•laborar amb el Gran Recapte d’Aliments portant oli, llet, llegums cuits, farina o sucre, entre altres aliments, en benefici de la Fundació Banc del Aliments de les Comarques Gironines.

La Nit del Voluntariat s’organitza cada any en una data propera al Dia Internacional del Voluntariat, que és el 5 de desembre i que té com a objectiu reconèixer i agrair la feina que fan els voluntaris i voluntàries per la nostra societat. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.