Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

La Policia Municial deté tres joves relacionats amb robatoris i furts de telèfons mòbils

Les detencions es corresponen amb dos fets diferents ocorreguts durant els dies de les Fires de Sant Narcís.

La Policia Municipal de Girona ha detingut en els darrers dies tres joves relacionats amb dos robatoris i furts de telèfons mòbils ocorreguts durant les Fires de Sant Narcís d’enguany. La primera de les detencions va tenir lloc divendres passat, dia 10 de novembre, quan la Policia va detenir Hamza N., de 21 anys, veí de Breda, com a presumpte autor del furt de tres telèfons mòbils ocorregut el dia 29 d’octubre a l’entorn de les Fires de Girona.

Els fets que van originar aquesta primera detenció es remunten a la matinada del dia 29, quan Hamza N. va ser detingut per la Policia Municipal de Girona per un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat. En el decurs d’un dels serveis de vigilància de Fires, agents de la Secció d’Investigació i Seguretat van observar que Hamza N. i un altre jove remenaven per unes bardisses a la zona del parc de la Devesa. En veure moviments estranys, els agents els van identificar. Durant aquest procediment Hamza N., un dels joves, es va mostrar agressiu, motiu pel qual va acabar detingut.
Posteriorment els agents van localitzar a les bardisses una bossa de plàstic que contenia tres telèfons mòbils. Un cop a les dependències policials, van comprovar que encara no hi havia cap denúncia feta sobre els terminals recuperats.

No va ser fins dies més tard que es van poder localitzar els tres propietaris dels aparells trobats i es va constatar que havien estat sostrets. Per aquest motiu, els policies van tornar a detenir Hamza N., aquesta vegada com a presumpte autor de tres delictes de furt. La Policia Municipal va emetre una ordre de recerca sobre l’altre sospitós, Abdrahim A., de 25 anys i veí de Banyoles, que va ser detingut per la Policia el dia 13 de novembre.

El segon dels casos va tenir lloc també durant la setmana de Fires, quan uns joves van atracar dos menors i els van sostreure un telèfon mòbil. Dies més tard, en concret el dissabte 11 de novembre, les víctimes van trobar-se fortuïtament amb els atracadors i van comunicar el fet a la central de la Policia Municipal. Amb la col·laboració dels dos nois, els policies van cercar els sospitosos tot i que sense èxit.

Quatre dies més tard, el dia 15 de novembre, agents de paisà van reconèixer un dels presumptes atracadors, Jonathan P.R., de 22 anys i veí de Santa Coloma de Farners, i el van detenir. El detingut, de qui consten nombrosos antecedents per delictes similars, es va posar a disposició dels Mossos d’Esquadra, que seguiran les investigacions. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.