Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Més de 1.600 persones participaran aquest diumenge en la vintena edició del Cros Ciutat de Girona

La prova, que es portarà a terme durant tot el matí, recorrerà diversos circuits establerts a la zona de les ribes del Ter.

Més de 1.600 persones participaran aquest diumenge en la vintena edició del Cros Ciutat de Girona. La prova està organitzada per l’Ajuntament de Girona, a través del Servei Municipal d’Esports, i el Consell Esportiu del Gironès i compta amb la col•laboració del Club Atletisme Girona, el GEiEG, el Servei d’Esports de la Universitat de Girona i Aigües Veri.

Les curses començaran a les 9.30 h amb la sortida dels participants de la categoria Sub16 Masculí (cadet) i acabaran amb la sortida de la cursa de la categoria P3 i P4 Barrufets a les 13.30 h. Al llarg del matí també hi competiran atletes de les categories Sènior Masculí i Femení; Cursa Open Masculí i Femení; Sub23 Masculí i Femení (promesa); Veterans A, B i C Masculí; Veterans A i B Femení; Sub20 Masculí i Femení (júnior); Sub18 Masculí i Femení (juvenil); Sub16 Femení (cadet); Sub14 Masculí i Femení (infantil); Sub12 Masculí i Femení (aleví); Sub10 Masculí i Femení (benjamí), i Sub8 Masculí i Femení (prebenjamí).

Els participants hauran de recórrer un circuit al voltant de les ribes del Ter la distància del qual variarà segons la categoria però que parteix de tres recorreguts establerts: una volta gran de 1.500 metres, una volta mitjana de 1.120 metres i una volta petita de 650 metres.

Els resultats de la competició seran puntuables per al Circuit Gironí de Cros; per al Gran Premi Català de Cros per a les categories cadet, juvenil i júnior: per al Gran Premi Consell Comarcal de la Selva, i per al XIV Trofeu Diputació de Girona.

La tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, ha remarcat “la importància de proves com el Cros Ciutat de Girona, que situen la ciutat com a referent de la demarcació en pràctica esportiva de qualitat i en foment de l’esport base en els més joves”. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.