Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Jordi Coca repassa la seva trajectòria literària a La Mercè

L'Escola Municipal d'Humanitats acull la sisena edició de les Lliçons de la Càtedra Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent.

Dimarts, 21 de novembre, a partir de les 16.30 h, la Càtedra Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent amb la col·laboració de l’Escola Municipal d’Humanitats de La Mercè presenten la sisena edició de Les Lliçons de la Càtedra. Enguany, l’escriptor, professor i director de teatre Jordi Coca és el convidat que explicarà la seva experiència creadora. Coca repassarà la seva trajectòria a través dels seus primers anys com a creador, des de finals dels anys seixanta fins als setanta.

Tal i com apunta la directora de la Càtedra, Mariàngela Vilallonga, “La recent reedició de la novel•la L’Emperador, la publicació de Califòrnia, l’estrena de Parlàvem d’un somni al Teatre Nacional de Catalunya aquest mateix mes de novembre, converteixen Jordi Coca en un escriptor de rabiosa actualitat”.

Les Lliçons de la Càtedra van néixer l’any 2012, com una activitat de la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent, amb el propòsit de convidar cada any una persona que expliqui la seva experiència creadora, docent o investigadora al llarg de la seva vida acadèmica o professional.

Podeu trobar més informació sobre la jornada al web www.girona.cat/ccm. La inscripció és gratuïta si bé les places són limitades. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.