Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Arrenca el Club Emprèn

Una iniciativa impulsada pels ajuntaments de Girona, Celrà i Vilablareix amb la complicitat dels emprenedors gironins.

El passat 7 de novembre, Girona Emprèn va acollir la primera trobada del Club Emprèn, un club que connecta persones amb inquietuds emprenedores.

En aquesta primera trobada van ser 16 les persones emprenedores que van compartir els seus projectes, de naturalesa ben diversa. Des d’emprenedors amb idees de negoci a l’entorn digital, fins a professionals en actiu del sector de la fotografia i la publicitat, la imatge personal, les xarxes socials, l’assessoria empresarial, la gestió energètica o la gestió dels clients, a negocis ‘on line’, de turisme rural, horta ecològica, superaliments, o disseny de ceràmica artística.

La finalitat d’aquesta iniciativa, impulsada pels ajuntaments de Girona, Celrà i Vilablareix en el marc del programa Catalunya Emprèn, és facilitar els contactes i la xarxa entre persones emprenedores, per tal d’afavorir l’ intercanvi de coneixements i experiències i l’aparició de nous projectes i col·laboracions.

El Club Emprèn també es proposa tractar temàtiques d’interès pel col•lectiu emprenedor, i en aquesta ocasió va comptar amb Sergi Font, de l’empresa Blauter, com a convidat i dinamitzador de la sessió. Expert en comunicació personal, va explicar a les persones assistents com millorar la comunicació en base a 5 eixos: el cos, la respiració, l’energia, la veu i l’emoció.

Abans de finalitzar l’any estan previstes dues noves trobades del Club. La primera, a càrrec de Francesc Franco, expert en estratègia empresarial, el dia 27 de novembre a les 5 de la tarda al local de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Celrà. La segona, el dia 11 de desembre al centre Cultural Can Gruart de Vilablareix, amb l’experta en màrqueting digital Montserrat Peñarroya com a convidada.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.