Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona s'adhereix a la marca "Ciutats i viles amb caràcter"

Es tracta d'un segell de nova creació impulsat per l'Agència Catalana de Turisme amb l'objectiu d'enfortir el posicionament turístic de les ciutats mitjanes de Catalunya.

L’Ajuntament de Girona s’ha adherit a la marca “Ciutats i viles amb caràcter” de l’Agència Catalana de Turisme. Es tracta d’un segell de nova creació, adreçat a ciutats mitjanes de Catalunya amb una forta personalitat i rellevàncies en aspectes com el valor històric i cultural, enogastronòmic o artístic i creatiu. 

L’adhesió a aquesta marca té com a com a objectiu enfortir el posicionament de Girona en l’àmbit del turisme cultural i patrimonial a més de poder participar de manera preferent en accions destacades que organitzi l’Agència Catalana de Turisme durant l’any vinent. 

Per poder formar part d’aquesta marca, les ciutats havien de presentar un dossier de candidatura en el qual es justifiqués el compliment dels requisits determinats per poder formar-ne part, com per exemple explicar la presència d’equipaments culturals o patrimoni arquitectònic ben conservat, festivitats o tradicions culturals, associacions que difonguin i preservin el caràcter cultural de la ciutat o una oferta turística que doni a conèixer els valors culturals i patrimonials, entre altres aspectes. 

El comitè d’experts responsable de valorar les adhesions es va reunir el 4 d’octubre i va acordar aprovar l’adhesió de Girona, conjuntament amb altres ciutats com Lleida, Reus, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Vic i Vilafranca del Penedès. 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha destacat que “amb aquest segell es posa en valor el caràcter historicocultural, gastronòmic i artisticocreatiu de la ciutat i s’entra a formar part de les accions de promoció de l’Agència Catalana de Turisme previstes per a l’any 2018 i que van encaminades a posicionar Catalunya com a destinació de referència del turisme cultural”. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.