Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'alcaldessa de Girona presenta el nou cartipàs municipal

Eva Palau, la d'Igualtat i Drets Socials; Eduard Berloso assumeix la regidoria de Seguretat; Glòria Plana Yanes, la de Treball; Carles Ribas, la de Joventut, i Narcís Sastre, la de la UMAT.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presentat aquesta tarda el nou cartipàs municipal. L’organigrama actual s’ha reconfigurat arran del trencament del pacte de govern que es va anunciar divendres a la nit. 

Les novetats més destacades són que la regidora Eva Palau assumirà a partir d’ara la regidoria d’Igualtat i Drets Socials; el vicealcalde i regidor Eduard Berloso, la de Seguretat; Glòria Plana Yanes, la de Treball; Carles Ribas, la de Joventut; i Narcís Sastre, la de la UMAT. 

Les set àrees en què es dividirà el consistori a partir d’ara són: Alcaldia; Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació; Hisenda i Règim Interior; Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme; Educació i Esports; Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública, i Cultura. 

El regidor Eduard Berloso seguirà sent vicealcalde i passarà a ser primer tinent d’alcaldia; la regidora M. Àngels Planas serà segona tinent d’alcaldia; Glòria Plana Yanes, tercera tinent d’alcaldia; Isabel Muradàs, quarta tinent d’alcaldia; Joan Alcalà, cinquè tinent d’alcaldia, i Carles Ribas, sisè tinent d’alcaldia. 

Pel que fa a les regidories de barri, cal ressaltar que el regidor Cristóbal Sánchez compartirà la regidoria de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla amb el regidor Narcís Sastre i que afegirà els barris de Domeny, Taialà, Sant Ponç, Pont Major i Campdorà-Gavarres als que ja tenia fins ara (Vila-roja, Font de la Pólvora, Mas Ramada, Grup Sant Daniel i Torre Gironella). La resta de regidories de barri queden igual. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.