Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Avui es posa en funcionament la nova estació de Girocleta de l'Eixample

Està ubicada a la cruïlla del carrer de Joan Maragall amb el carrer de Sant Joan Baptista de la Salle i compta amb 26 aparcaments de bicicletes.

Avui es posa en marxa la nova estació de Girocleta de l’Eixample, ubicada a la cruïlla del carrer de Joan Maragall amb el carrer de Sant Joan Baptista de la Salle. Amb l’entrada en funcionament d’aquest nou espai, que compta amb 26 aparcaments de bicicletes, la ciutat ja tindrà dinou estacions de Girocleta i un total de 504 aparcaments.

 

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha explicat que “amb aquesta actuació seguim fent el desplegament de les mesures aprovades en el Pla de mobilitat urbana de Girona” i que amb la nova estació “fem un pas més en l’escurçament de les distàncies entre els estacionaments de Girocleta a la zona del centre de la ciutat”.

 

Alcalà ha subratllat també que l’estació s’ha volgut posar en marxa coincidint amb les Fires “per tal d’afavorir la mobilitat de la ciutadania en aquestes dates”. En aquest sentit, a més, es reforçarà el servei de Girocleta des d’avui fins al dia 5 de novembre.

 

La Girocleta va arribar la setmana passada a un nou rècord de viatges en un dia i va assolir la xifra de 1.928 usos, 341 viatges més que el darrer rècord (9 de maig del 2017 amb 1.587 usos). Actualment la Girocleta compta amb 2.780 usuaris i s’ha estrenat recentment una moto elèctrica per millorar el desplaçament del personal que s’encarrega dels aspectes tècnics de funcionament del servei.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.