Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona i la FECASARM combatran conjuntament, per 12è any consecutiu, el soroll nocturn durant les Fires de Sant Narcís

La campanya "Viu les fires amb SantNarcivisme" persegueix reduir l'incivisme nocturn a través de la conscienciació.

Aquest migdia ha tingut lloc a l'Ajuntament de Girona, la presentació de la 12a edició de la Campanya de Civisme nocturn que porta per nom “Viu les fires amb SantNarcivisme” i que s'executarà a la ciutat de Girona durant 5 nits de les fires de Girona coincidint amb les dates de més afluència de públic. La campanya organitzada per la FECASARM i les seves associacions membre, l’Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i Província i l’Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell de Girona, compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona i es posarà en marxa demà a les 12 de la nit a la Plaça de la Independència.

A l'acte de presentació de la campanya hi han participat Eva Palau i Gil, regidora de Dinamització del Territori de l’Ajuntament de Girona, Benjee Lozano, vicepresident de l’Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i Joaquim Boadas, secretari general de Fecasarm.

La campanya “Viu les Fires amb SantNarcivisme” cerca un any més i per 12è any consecutiu, combatre a la ciutat de Girona el soroll a la via pública i les conductes incíviques en general durant la franja horària nocturna. Tal i com ha explicat Joaquim Boadas, secretari General de la FECASARM, l’acció s'iniciarà demà divendres a les 12 de la nit es repetirà dissabte nit, la vigilia de Tots Sants i el divendres i dissabte del primer cap de setmana de novembre, en total 5 nits de màxima afluència de públic i entre les 12 i les 3 de la matinada cada nit. Els promotors cívics de la campanya, que penjaran pòsters amb la imatge de la campanya als accessos dels locals de restauració i oci de la ciutat, aniran acompanyats d'un mim que demanarà als usuaris d'una manera simpàtica que abaixin el to de veu i que respectin el descans dels veïns que es troben dormint.. Aquest grup de 2 promotors i un mim recorreran durant les 5 nits tota la ciutat i en especial aquelles zones més sensibles o bé que acumulen més concentració de locals de restauració i d’oci nocturn tals com Bonastruc de Porta, Figuerola, Plaça Independència, Pujada de la Força, Cort Reial, Plaça St Fèlix etc.

Tal com ha explicat Benjee Lozano, com a novetat aquest any, els usuaris d’oci nocturn que es trobin a la localitat i que es comportin de manera cívica rebran com a reconeixement una polsera amb el lema de la campanya. En total es repartiran 3.000 polseres amb el lema "Maximum Fun, Minimum Disturbance1 (Màxima Diversió, Mínima Molèstia).

Per la seva part, Eva Palau, regidora de Dinamització del Territori de l'Ajuntament de Girona ha remarcat la importancia d'executar aquestes campanyes de conscienciació en col·laboració amb el sector de l'oci nocturn, amb l'objectiu d'arribar al màxim nombre d'usuaris possibles, aprofitant que els empresaris del sector son el millor canal d'arribada a aquests, doncs es fa impossible que hi hagi un policia per persona i, en aquest sentit, es fa importantíssim treballar l'educació, la pedagogia i la conscienciació i per aquest motiu l'Ajuntament ha decidit enguany incrementar la seva aportació econòmica a aquesta campanya. 

Font: FECASARM

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.