Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Millores a l'inici de la via verda Girona – Sarrià de Ter

Actuació en 1 km de ferm, gual de formigó i plafó informatiu.

El Consorci de les Vies Verdes de Girona, organisme adscrit a la Diputació de Girona, està actuant en el tram urbà d’inici de la via verda Girona – Sarrià de Ter, per millorar-ne el ferm i la senyalització. Concretament la millora el ferm amb tot-ú (terra granulada), des del punt d’inici de la ruta, que és al costat de les instal·lacions del GEiEG de Sant Ponç, i tot al llarg d’un quilòmetre al costat del riu i direcció a Sarrià de Ter.

 

També es formigonarà l’accés a l’inici de la via, on es col·locarà un panell informatiu. Els treballs es van iniciar el dimecres 18 d’octubre i es perllongaran entre 2 i 3 setmanes. El cost total de l’obra és de 21.351 euros.
La via verda que connecta Girona amb Sarrià de Ter fa poc més de 4 quilòmetres, i es tracta de l’inici de la ruta que connectarà en un futur Girona amb Banyoles–Serinyà. Es va inaugurar a finals del 2016 i forma part de la Ruta del Ter. Es preveu que properament es liciti la continuació de la via en direcció a Banyoles, que compta amb finançament FEDER i que sumarà un total de 35 quilòmetres.

Per a més informació:
Consorci de les Vies Verdes de Girona / info@viesverdes.org / 972 48 69 50 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.