Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Girona acull el XXIII Congrés de la Societat Espanyola d'Epidemiologia i Salut Pública Oral

Demà i dissabte més de 200 professionals es reuniran al Palau de Congressos de Girona.

Des de demà i fins dissabte Girona acollirà el XXIII Congrés de la Societat Espanyola d’Epidemiologia i Salut Pública Oral (SESPO). L’acte reunirà més de 200 professionals de l’Estat espanyol i d’Europa al Palau de Congressos de Girona. 

El congrés, que portarà com a títol “Cuidem el present, protegim el futur”, està encaminat a identificar els factors de risc de les diferents malalties orals, promoure les tendències actuals que entenen la prevenció com una part més del tractament de les patologies oral i que sigui un fòrum d'intercanvi d'opinions i experiències de professionals del sector. El programa científic inclou diferents conferències dels millors experts en cada tema i tallers pràctics que abordaran aspectes molt concrets de l’especialitat. 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Gloria Plana Yanes, ha volgut destacar que “aquest és un sector prioritari que genera el percentatge més elevat de congressos i que cal impulsar perquè te una important repercussió en la economia de la ciutat”. La regidora de Salut de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha afegit que “en l’àmbit de la salut pública municipal apostem per la importància de la higiene bucal tant amb recursos educatius com el suport a entitats com els Dentistes Solidaris”. 

El comitè organitzador del congrés esta format per professionals representatius dels hospitals més importants de Catalunya i en aquesta edició està presidit per la Dra. Agnès Ministral Masgrau, referent d’Ontologia de la província de Girona. El comitè científic, presidit per la Dra. Sussi Casellas, té representacions en les facultats d’Odontologia de la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), de la Societat d’Odontoestamologia de la Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, de l’Institut d’Investigació Universitari d’Atenció Primària (IDIAP) Jordi Gol i de professors de la Universitat de València i Granada, membres de la Junta de SESPO. 

Per a mes informació podeu consultar el web http://sespo2017.com/ 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.