Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona serà per primera vegada l'escenari del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or

Del 22 i 26 de febrer la ciutat acollirà la setena edició del festival amb més de 80 artistes de 12 països d'arreu del món.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, i el director del festival, Genís Matabosch, han presentat aquest matí la setena edició del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or. Després de l’èxit de les sis primeres edicions, del 22 al 26 de febrer de 2018 Girona serà per primera vegada l’escenari del festival, únic al nostre país, segon del seu gènere a Europa i un dels cinc majors esdeveniments d’aquest tipus al món. 

El Camp de Mart de la Devesa és el lloc escollit per ubicar les carpes del festival, que comptarà amb un total de 14 funcions (10 representacions a públic obert i 4 per a públic escolar) sota l’envelat amb cabuda per a 2.206 espectadors, amb un total de 30.884 butaques. L’espai, de 52 metres de diàmetre, compta amb una alçada que permet oferir números d’altura d’acròbates aeris i trapezistes amb atraccions sorprenents i de gran risc. 

“Estem contents de donar la benvinguda al Festival Internacional del Circ, que passa a formar part de la nostra oferta cultural i que ajudarà a complementar aquest relat cultural que s’està impulsant des de l’Ajuntament de Girona”, ha destacat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, alhora que ha volgut manifestar que “aquest esdeveniment és una eina claríssima de promoció i dinamització econòmica del nostre territori”. 

Per la seva banda, el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha indicat que “durant el seu recorregut, el Festival Internacional de Circ ha demostrat un afany de superació i excel·lència que aporta valor afegit més enllà de l’èxit entre el públic. A més, ha esdevingut un element distintiu per al conjunt de les comarques gironines, amb la millora i ampliació de la nostra extensa oferta cultural i de lleure”. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.