Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Dilluns comença la primera fase d'asfaltatge a diversos carrers de Girona

Les actuacions es portaran a terme en diferents carrers de la ciutat fins al 19 d'octubre.

L’Ajuntament de Girona començarà dilluns la primera fase per a la millora de la pavimentació a diversos carrers de la ciutat per a l’any 2017. Les actuacions d’asfaltatge tindran lloc a diversos carrers de Girona fins al 19 d’octubre i es preveu que la segona fase es porti a terme a principis de novembre. 

Les obres consistiran principalment en el reforç, el sanejament, el fresat i la pintura de l’asfalt de les zones on s’actuarà. La setmana vinent es començarà per la zona del Mas Devesa, el pont de Pedret i el carrer de la Universitat de Girona, on es retiraran els guals reductors de velocitat. També s’iniciaran els treballs d’obra civil al disseminat del Pont Major, unes tasques que duraran diverses setmanes. 

Altres carrers on s’actuarà en aquesta primera fase són el carrer de la Costa Brava, el carrer de la Torre de Taialà i la carretera de Taialà (davant número 113). En la segona fase es treballarà als carrers del Riu Cardener, a l’avinguda de Lluís Pericot, el carrer de Reggio Emilia, al carrer del Dr. Pascual i Prats, al carrer de Santa Eugènia, al passatge del carrer de la Sèquia Monar i al carrer de Carme Auguet. 

La majoria de les obres duraran entre un i tres dies i suposaran talls puntuals als carrers per tal d’afectar “al mínim possible la mobilitat i el desplaçament habitual dels gironins i les gironines”, ha explicat el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, que ha afegit que “es tracta d’actuacions imprescindibles per tenir la via pública de la ciutat en unes condicions de manteniment i de seguretat òptimes”. 

Les obres de les dues fases tindran un cost total de 204.490 € (IVA inclòs) i s’han adjudicat a l’empresa Agustí y Masoliver, SA. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.