Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Festival de Cinema de Girona i el Centre Cultural la Mercè presenten l'exposició ‘Albons-Hollywood. Un homenatge al cinema i les arts plàstiques'

L'obra del Grup 3 Colors repassa la història del cinema des de diferents vessants i es podrà visitar fins al 20 d'octubre.

Explicar el recorregut de la història del cinema a partir de la tècnica del collage. Aquest és l’objectiu de l’exposició ‘Albons-Hollywood’ del Grup 3Colors, un maridatge de pintura i cinema inaugurat el passat 27 de setembre al Centre Cultural La Mercè dins la programació del 29è Girona Film Festival. El projecte, que se serveix d’un punt de vista lliure i personal de cada artista, es podrà visitar fins al pròxim 20 d’octubre, i comptarà amb les obres de Miquel Morral, Sara Bartolomé, Artur Jacomet, Taté Jané, Montse Planella, Vanessa Verdaguer, Joan Rimblas, Joan Compte, Rosa Victòria, Montse Palet, Martha Marcenaro, Gemma Romero, Monica Pampín, David Saura i Natàlia Isern.

El Grup 3Colors

El Grup 3Colors va néixer el 2011, fruit d’un experiment artístic exitós. Des de llavors, treballa en projectes comuns en un mateix espai: el taller del pintor Ramon Pujolboira, a Albons.

Cada any, aquesta iniciativa realitza una exposició col·lectiva, així com altres projectes paral•lels dins i fora del país. 3Colors està format per artistes de diverses disciplines, i està obert a totes aquelles persones que hagin assistit en algun dels cursos del taller d’Albons.

Tercera jornada del festival

El Festival de Cinema continua amb força en la seva tercera jornada amb més de 60 projeccions que es repartiran entre els Cinemes Albèniz, la Casa de Cultura i la Fundació Valvi des de les 10 del matí i fins ben entrada la nit.

Els cinemes Albèniz acolliran, al matí, el festival dels infants i cinema experimental, on es podran veure pel•lícules de països com l’Índia, Mèxic, França, Alemanya i Iran. Concretament, pel que fa al festival dels infants, un equip de 10 mestres ha programat aquesta secció, a partir d’una preselecció del Festival. Els propis nens i nenes de les escoles s’encarregaran d’elegir la que s’endurà el trofeu.

Per altra banda, a la tarda es projectaran al mateix cinema les pel•lícules de Handicapped (16h), una secció molt especial, ja que els treballs estan realitzats per persones amb diversitat funcional procedents de la resta d’Espanya, Alemanya i Mèxic. Més tard, a les 18h, es podrà visualitzar “El nostre llarg silenci”, amb mostres de Catalunya i Iran. Seguidament, a les 20h els espectadors podran escollir entre DO Girona Ficció, tot produccions gironines, o FCGLB, la mostra de cinema gai, lèsbic i bisexual amb pel·lícules de Colòmbia, Cuba, Mèxic i la resta del territori espanyol.

Un dels altres punts on es projectaran pel·lícules serà la Casa de Cultura, que acollirà una sèrie de documentals de Girona i altres punts de la geografia espanyola des de les 15.45h fins a les 20h. Per completar la jornada, la Fundació Valvi mostrarà un recull de cinema experimental de les 16h a les 21h.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.