Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona i la Fundació Gas Natural Fenosa signen un conveni de col·laboració en el marc de l'Oficina d'Eficiència Energètica

Aquest acord inicia la col·laboració entre el consistori i les empreses de subministraments per tal d'assessorar les famílies vulnerables energèticament de la ciutat.

La primera tinenta d’alcaldia i regidora d’Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, i el director general de la Fundació Gas Natural Fenosa (FGNF), Martí Solà, van signar dimarts un conveni de col·laboració per a assessorar sobre energia als col·lectius vulnerables residents a la ciutat de Girona.

 

“La signatura d’aquest conveni permet que tinguem més recursos formatius i informatius per transmetre a tots els usuaris del servei i, per tant, contribuir que els hàbits de consum, el coneixement de la factura i la implementació de mesures que tendeixin a optimitzar el consum d’energia puguin abaratir la factura”, va explicar la primera tinenta d’alcaldia, Sílvia Paneque.

 

El conveni inclou que a través de l’Escola d’Energia de la FGNF es donarà formació sobre el tipus d’energia en la llar i com utilitzar-la i de quina manera es pot actuar per estalviar. A través de la factura de l’habitatge –entendre’n els conceptes, exemples de factures i optimització mitjançant la potència o la tarifa d’accés- es donaran consells fàcils que, amb una petita inversió o sense, serveixen per optimitzar el consum, ja que amb hàbits de consum eficient es pot estalviar. També s’informarà sobre el bo social: què és, qui pot beneficiar-se’n i com es pot sol·licitar.

 

L’Ajuntament de Girona, a través de l’Oficina Municipal d’Eficiència Energètica, facilitarà informació a l’usuari sobre les bonificacions i descomptes disponibles en cada concepte de la factura i ajudarà els usuaris en la tramitació dels ajuts que, a tal efecte, li puguin correspondre. També informarà de la possibilitat de revisió de les factures o les instal·lacions domèstiques per optimitzar el consum d’energia.

 

“Assessorarem les famílies en situació de vulnerabilitat i els treballadors socials de l’Ajuntament a través la nostra Escola d’Energia, un centre formatiu itinerant que imparteix sessions gratuïtes on s’ensenyen bones pràctiques i consells d’estalvi i eficiència energètica que permeten a les famílies reduir la despesa energètica de les seves llars, així com informació sobre com optimitzar la factura i els ajuts disponibles, entre altres aspectes”, va expressar el director general de la Fundació Gas Natural Fenosa, Martí Solà, en l’acte de signatura del conveni.

 

Per obtenir més informació sobre aquests temes caldrà dirigir-se a l’Oficina Municipal d’Habitatge o a qualsevol centre cívic de la ciutat.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.