Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Festival de Cinema de Girona projectarà 250 pel·lícules de més de 40 països

Demà comença la 29a edició del festival, que s'allargarà fins al dissabte 30 de setembre.

A partir de demà, i fins dissabte 30 de setembre, la 29a edició del Festival de Cinema de Girona projectarà més de 250 pel·lícules de 40 països d’arreu del món, resultat d’una selecció de més de 2.000 pel·lícules inscrites. Un total de 32 pel·lícules són produccions mexicanes i, per aquest motiu, Mèxic es convertirà en protagonista indiscutible d’aquesta edició.

 

La inauguració tindrà lloc demà a les 20 h als cinemes Albèniz amb la projecció de 13 curtmetratges, la majoria dels quals són produccions mexicanes i catalanes. També es podran visualitzar curtmetratges d’Israel, de l’Estat espanyol, Cuba i Irlanda. Durant els quatre dies, la ciutat donarà la benvinguda a directors, directores, actors, actrius i professionals dels cinc continents per tal d’impulsar el sector, reconèixer les millors iniciatives i posicionar Girona en el mapa cinematogràfic mundial.

 

El festival s’estructurarà en nou seccions (Curtmetratge internacional, Documental internacional, Experimental Art Film, Websèries, Music Film, Jewish Film Festival, Handicapped, Festival dels Infants i FICGLB) i les diferents projeccions es podran veure a diversos espais, entre els quals la Casa de Cultura, els Cinemes Albèniz, la Fundació Valvi, Moby Disk Records, el Centre Cultural La Mercè, el Lapsus Cafè, el Cucut Bar i l’envelat del festival, situat a la plaça de la Independència. L’entrega de premis tindrà lloc el dissabte 30 de setembre a les 20.30 h al Centre Cultural La Mercè.

 

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha manifestat en la presentació d’aquest matí del festival que “l’audiovisual és el camí perfecte per descobrir altres realitats, aproximar-nos a les diferents cultures del món i interactuar amb altres països”. El director del festival, Lluís Valentí, ha volgut destacar la qualitat de les pel·lícules que s’han presentat a l’edició d’enguany.

 

El Girona Film Festival també arriba als carrers de la ciutat, ja que a banda dels diferents espais que projectaran les pel·lícules o acolliran esdeveniments, el festival organitza diferents activitats i visites als principals museus de la ciutat per als participants a l’edició d’eguany. També col·locarà un punt d’informació a la cantonada de l'avinguda de Ramon Folch i al carrer de Jeroni Real de Fontclara, on es vendran les entrades i es rebran els participants del festival.


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.