Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La promoció de la lectura des de la biblioteca escolar centrarà la 12a Jornada de Biblioteques Escolars

La trobada anual tindrà lloc el 17 d'octubre al matí a la biblioteca Antònia Adroher.

L’Ajuntament de Girona organitza un any més la Jornada de Biblioteques Escolars, que enguany arriba a la dotzena edició. La trobada, que tindrà lloc el 17 d’octubre al matí a la biblioteca Antònia Adroher, posarà l’accent en el paper de les biblioteques escolars com a promotores de la lectura dins els centres educatius. La jornada es portarà a terme sota el títol “La promoció lectora des de la biblioteca escolar”, en un any en què la Generalitat de Catalunya ha aprovat el Pla de Lectura 2020 per tal d’afavorir l’hàbit lector.

 

En aquesta edició es presentaran quatre recursos que ofereixen les biblioteques de Girona per fomentar la lectura a l’escola, des de l’etapa infantil fins a secundària, i el Centre de Recursos Pedagògics del Gironès presentarà les novetats del projecte de promoció lectora “Excuses per llegir algun llibre més”, que es va iniciar el curs passat i en el qual van participar més d’una vintena d’escoles de les comarques gironines. També durant la trobada el docent i formador especialitzat en l’ensenyament i l’aprenentatge de la lectura i l’escriptura, Enric Queralt, oferirà la ponència “Entre el desig i la realitat: promoure la lectura des de la bilblioteca escolar”.

 

La part final de la jornada permetrà conèixer els projectes desenvolupats gràcies a la subvenció “Activa la biblioteca” durant el curs 2016-2017 i l’Ajuntament de Girona lliurarà les subvencions “Activa la biblioteca” d’aquests proper curs.

 

L’acció formativa del programa biblioteques escolars, que vol posar en valor les biblioteques escolars com a recursos imprescindibles dins dels centres educatius per fomentar l’aprenentatge i el gust per la lectura entre infants i joves, permet que les biblioteques de Girona i els centres de primària i secundària de la ciutat estiguin en contacte amb tallers i formacions al llarg de l’any.


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.