Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona inicia els treballs per reduir la densitat de vegetació a diferents ponts del riu Ter

Es porten a terme diferents tasques a la zona de l'avinguda de França, al pont de la Barca i a la passera de vianants de Fontajau.

L’Ajuntament de Girona ha iniciat aquest dimecres 20 de setembre els treballs de reducció de densitat de vegetació a les immediacions dels ponts de l’avinguda de França, al pont de la Barca i a la passera vianants de Fontajau.

L’actuació consisteix en l’aclarida selectiva d’arbres de grans dimensions i retirada d’arbres morts o caiguts, sobretot a banda i banda dels ponts, per millorar la capacitat hidràulica de la llera i les infraestructures, així com la reducció de la superfície del canyar (Arundo donax), espècie exòtica invasora.

Aquesta actuació deriva d’un conveni signat entre l’Ajuntament de Girona i l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) el 24 de juliol de 2017, el qual l’ACA assignava una subvenció emmarcada dins el programa de conservació i manteniment de lleres 2017/2018. Els treballs són executats per l’empresa Forestal Catalana SA i tenen un cost de 14.954,03 euros, IVA inclòs, dels quals el 80% prové de la subvenció de l’ACA.

Aquesta actuació complementa els treballs periòdics de manteniment i gestió de les zones verdes i dels rius de Girona, que compten amb un pressupost anual de 124.544,06 euros. Part de les restes vegetals d’aquetes treballs es té previst aprofitar-les com a elements estructurals dins el Projecte Vora.

 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.