Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Es presenta la sisena edició d'"El Rodamón", amb 11 tallers de mobilitat internacional

L'activitat, que començarà demà, té com a objectiu informar les persones joves interessades a viure una experiència a l'estranger per treballar, estudiar, fer un voluntariat i millorar els seus idiomes.

Després de l’èxit de les anteriors edicions en què ja han participat més de nou-cents joves, demà començarà el nou cicle d’ “El Rodamón” a L’Estació Espai Jove, que s’allargarà fins al 14 de desembre. L’activitat té com a objectiu informar les persones joves interessades a viure una experiència a l’estranger per treballar, estudiar, fer un voluntariat i millorar els seus idiomes. 

Tots els tallers aniran a càrrec de diferents conferenciants experts en el tema i, en molts casos, de serveis, agències o entitats del propi país. La regidora de Joventut i Seguretat en el Treball de l’Ajuntament de Girona, Elisabet Riera, destaca que “l’experiència de viure un temps a l’estranger, ja sigui estudiant, treballant o fent voluntariat, aporta un bagatge i una experiència vital de gran valor als joves, per això en algunes de les xerrades informatives hi participaran joves de la ciutat que han viscut o viuen a l'estranger perquè comparteixin la seva experiència en primera persona”. 

El cicle s’estructura en tres àmbits: un de tallers més bàsics amb sessions més genèriques per conèixer les diferents opcions per marxar a l’estranger i també sessions de currículum i carta de presentació o dinàmiques per preparar entrevistes de feina en anglès. El segon àmbit centra els monogràfics per països, concretament es parlarà sobre les opcions que hi ha per marxar al Canadà i al Regne Unit. 

Finalment també hi haurà un àmbit de tallers especialitzats en què es descobriran oportunitats per marxar a l’estranger vinculades al medi ambient, monogràfics de viatge a través del cicloturisme, una sessió de cuines del món a càrrec d’estudiants Erasmus de la Universitat de Girona o una sessió en la qual s’explicaran les diferents vies i recursos per veure món amb pocs diners. 

Les sessions són gratuïtes i necessiten inscripció prèvia. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.