Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Engega Club Emprèn, un espai per a persones emprenedores

Els serveis de suport a l'emprenedoria dels Ajuntaments de Girona, Celrà i Vilablareix posen en funcionament el Club Emprèn.

A partir d’aquest setembre, les persones emprenedores interessades en compartir les seves experiències, podran comptar amb la complicitat dels ajuntaments de Girona, Celrà i Vilablareix, que convocaran i dinamitzaran les trobades.

El Club Emprèn és una iniciativa que té per objectiu oferir un espai de trobada per compartir experiències i dubtes i generar solucions i propostes entre les persones emprenedores de la comarca. Un espai per a estimular i impulsar projectes emprenedors i un espai de referència per compartir i fomentar intercanvis i experiències així com crear sinergies.

Qualsevol persona amb inquietuds emprenedores pot participar al club. Només cal inscriure’s i assistir a les trobades, que es preveuen inicialment un cop al mes.

La funció dels ajuntaments implicats és impulsar l’arrencada del Club Emprèn, i proporcionar recursos que facilitin el networking, però es busca que siguin els mateixos emprenedors/res qui a la llarga dinamitzin el Club.

Per abans de final d’any, es preveuen 3 trobades, que comptaran amb una persona experta convidada per conversar amb els/les membres del Club Emprenedor.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.