Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les artistes Andrea Motis i Sheila Jordan seran els plats forts de la 17a edició de Girona Jazz Festival

Del 17 al 30 de setembre es faran un total de nou actuacions en diferents punts de la ciutat i el seu entorn.

Del 17 al 30 de setembre Girona acollirà un any més el Girona Jazz Festival. Les artistes Andrea Motis i Sheila Jordan seran les caps de cartell de la 17a edició del festival, que ha esdevingut un referent dins l’escena del jazz al país. A banda de Jordan i Motis, completen la programació d’enguany Chicuelo-Mezquida, Patáx, Magalí Sare & Manel Fortià, Threejay, Julia Valle, Martí Serra i Mowgli i The Explosive Swing Trio. 

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas; el vicepresident i diputat de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Benestar de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, i el director del Girona Jazz Festival, Francesc Ubanell, han presentat aquest matí la nova edició del festival. 

Un dels aspectes que han coincidit tots tres a destacar és l’expansió del festival més enllà de la ciutat de Girona. “La cultura no entén de fronteres i ha d’estar oberta a tot. No hi ha només la ciutat de Girona implicada, sinó tot el territori. Aproximar-nos a Salt o a Perpinyà no és només una cosa positiva sinó una necessitat”, ha destacat el regidor Ribas, que ha afegit que “ens queda jazz per anys”, fent referència a la diferència d’edat entre Motis i Jordan, els dos plats forts del festival, de 22 i 88 anys respectivament. La cantant nord-americana Sheila Jordan compta amb una dilatada trajectòria musical. 

Una de les principals novetats d’aquesta edició és que la celebració del Jazzpon-t, la primera col·laboració transfronterera del festival amb el Jazzèbre de Perpinyà. El dissabte 29 de setembre del festival Julia Valle visitarà la Casa Musicale de Perpinyà i el dia següent Martí Serra i Mowgli tornaran l’intercanvi musical a la plaça dels Jurats de Girona. 

L’Auditori de Girona, la Casa de Cultura i l’auditori de la Fundació Valvi, a més de la plaça dels Jurats, a Girona; la Mirona, a Salt; la plaça de l’Església a Celrà, i la Casa Musicale a Perpinyà seran els escenaris del festival. 

Podeu consultar tota la informació a www.gironajazzfestival.cat 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.