Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Demà, dia 8 de setembre, comença la venda d'entrades i paquets dels espectacles de Temporada Alta 2017

Es podran adquirir a través del web del Festival i, per segon any consecutiu, en diverses taquilles habilitades al Teatre Municipal de Girona amb venda simultània i gestió de torn, des de les 9h a les 20h, ininterrompudament.

Demà divendres a les 9 h comença la venda d’entrades i paquets dels espectacles de la 26a edició de Temporada Alta - Festival de Tardor de Catalunya. Per segon any consecutiu, hi haurà venda simultània (6 punts de venda) i amb gestió de torn des de les 9 h a les 20 h ininterrompudament al Teatre Municipal de Girona. Un total d’11 hores d’assessorament i venda d’entrades intensiva. Aquest any, com a novetat, es disposarà d’una caixa de venda rápida per a fins 3 esdeveniments. La venda d’entrades on-line a través del web del Festival es podrà fer les 24 hores del dia, també a partir de demà a les 9 h. Aquest dia, a banda de la venda per internet, només estaran obertes les taquilles del Teatre Municipal i del Teatre de Salt.

A partir del dia 9 i durant tots els mesos del Festival, les taquilles faran el seu horari habitual i es podran continuar comprant entrades online les 24 hores del dia.

El Festival ha creat un petit vídeo amb consells de com comprar entrades i a través de quins canals, així com de quins paquets i descomptes existeixen.

Enguany, el Festival posa a la venda 47.478 entrades per a les 97 propostes que conformen la programació. Les estrenes del país, la creació contemporània, produccions pròpies i la programació estrangera més rellevant configuren una 26a edició de Temporada Alta que comptarà amb 97 espectacles, 26 estrenes absolutes i 26 produccions pròpies i coproduccions, que es podran veure de l’11 d’octubre al 10 de desembre en 8 poblacions diferents i en fins 22 escenaris de Salt, Girona i altres ciutats.

 


HORARIS I CANALS DE VENDA:

. Des de demà divendres 8 de setembre fins al final del Festival:

Venda d’entrades on-line a través de la web del Festival les 24 hores del dia.

www.temporada-alta.net

· Demà divendres 8 de setembre:

Venda simultània (6 punts de venda) i amb gestió de torn al Teatre Municipal de Girona i un punt de venda al Teatre de Salt.

Horaris especials: de 9 a 20 h ininterrompudament.

· A partir del 9 de setembre fins al final del Festival:

A les taquilles del Teatre Municipal de Girona (de dimarts a divendres de 13 a 17h), de l’Auditori-Palau de Congressos (de dimarts a divendres de 11 a 13h) i del Teatre de Salt (dijous i divendres de 19h a 21h)


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.