Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

XXVI Temporada Alta proposa una mirada crítica de l'actualitat i presenta 97 espectacles

Els espectacles inclouen programació internacional (25), autoria catalana (65) i creació contemporània (20) i que suposen el pòrtic de la temporada teatral del país.

Temes d’actualitat (refugiats, ètica periodística, narcotràfic, memòria històrica...) pugen a l’escenari i converteixen el Festival un espai on prendre el pols a la societat del moment.

Declan Donnellan, la companyia 1927, Romeo Castellucci, Oskaras Korsunovas, Mariano Pensotti, Federico León, Christiane Jatahy, Guy Cassiers, Josse de Pauw o Alain Platel són alguns dels artistes internacionals programats a Temporada Alta.

El Festival aposta clarament pel talent nacional amb espectacles d’artistes i dramaturgs de renom com Àlex Rigola, Pau Miró, Julio Manrique, Cristina Genebat, Pep Tosar, Jordi Casanovas, o Ramon Madaula, Llàtzer Garcia, Carlota Subirós o Alícia Gorina, i propostes de creació contemporània com les de Mal Pelo, El Conde de Torrefiel, Lali Ayguadé, Roger Bernat o Animal Religion.

Jorge Drexler, Trombone Shorty, Diego el Cigala, Omou Sangaré, Buika, Sílvia Pérez Cruz, Els Amics de les Arts i Sopa de Cabra noms destacats de la programació musical.

La programació de cinema esta formada per dos cicles, Cine i Escena, on s’agrupen les propostes cinematogràfiques vinculades d’alguna manera amb les arts escèniques i Cinema de Temporada, programació que inclou una selecció de títols d’actualitat.

En aquesta edició es presenta A Tempo, Arts i Formació, un nou programa social impulsat per la Fundació la Ciutat Invisible que reforça la vessant educativa del Festival fent que Temporada Alta entri en els centres de formació.

Una programació multidisciplinària, amb teatre, dansa, circ, música, cinema, espectacles familiars i per a tots els públics, converteix un any més el Festival en el gran aparador cultural del país.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.