Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El FITAG surt del centre de la ciutat i s'estén als barris

El Festival de Teatre Amateur de Girona (FITAG) va presentar ahir el "FITAG Barris", un projecte nou que té com a objectiu fer partícip del Festival a tots els barris de la ciutat de Girona i que oferirà cada any una activitat teatral en un d'ells.

El Festival de Teatre Amateur de Girona (FITAG) va presentar ahir el “FITAG Barris”, un projecte nou que té com a objectiu fer partícip del Festival a tots els barris de la ciutat de Girona i que oferirà cada any una activitat teatral en un d’ells. Enguany, el barri escollit ha estat el de Montjuïc.

Així, ahir totes les companyies participants al FITAG s’hi va desplaçar on, primerament, van poder gaudir duna visita guiada al Castell. Tot seguit es van reunir amb l’associació de veïns del barri i la regidora de Dinamització de Territori de l’Ajuntament, Eva Palau. L’esdeveniment va culminar amb un espectacle de danses i folklore marroquí lligat al Cicle de Teatre Marroquí que s’ofereix dins el FITAG.

Amb accions com aquesta el FITAG vol ampliar la seva àrea d’influència i donar importància als barris de la ciutat a la vegada que aporta una dosi de diversitat, dinamització, intercanvi entre comunitats i convivència veïnal.

Les companyies marroquines que van protagonitzar l’espectacle danses i folklore van estar Roun’art, de la ciutat d’Agadir; Comedrama, d’Oujda; Association Catharsis, de Casablanca i Troupe Ilyada, d’Oulad.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.