Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Prop de 1.500 persones participen a les biblioplaces de Girona aquest estiu

Encara es podrà gaudir de la proposta de les bibliopiscines fins al 31 d'agost.

Prop de 1.500 persones han participat aquest estiu a les biblioplaces que s’han organitzat als diferents barris de Girona i que van finalitzar l’11 d’agost. Un any més la proposta s’ha portat a terme juntament amb les bibliopiscines sota el lema “Biblioestiu, la lectura a la fresca” i ha estat promoguda per l’Ajuntament de Girona a través de Biblioteques de Girona. 

Els barris on s’ha instal·lat la biblioplaça aquest estiu han estat Vila-roja, Font de la Pólvora, Vista Alegre, Sant Narcís, Can Gibert del Pla, la Devesa, el Mercadal i Santa Eugènia. Durant quinze dies a cada plaça, els ciutadans han pogut acostar-se al carro mòbil preparat amb llibres i revistes per triar les lectures que més els han interessat, que són per a un públic ampli i que responen a diversos gustos literaris. 

Per tal de promocionar la lectura s’hi han portat a terme activitats per a infants i joves, tallers de lectura compartida i també les hores del conte per als infants, que van a càrrec de contistes professionals. En total s’han pogut escoltar sis contes i, en alguns llocs, com a Girona Est, durant sis dies les activitats del bibliocarro es van complementar amb la ludoplaça dels barris de Vila-roja i Font de la Pólvora. 

Una de les novetats d’enguany ha estat que el servei de biblioplaces s’han endarrerit una hora respecte les edicions anteriors i ha tingut lloc de les 18 h a les 21 h. Les persones usuàries de les biblioplaces han valorat de forma positiva la ubicació del servei, el personal i la selecció de llibres. 

Dels 29 dies previstos d’obertura de les biblioplaces, només un dia no es va poder oferir aquest servei a causa d’un fort ruixat. 

Tant les biblioplaces com les bibliopiscines són iniciatives que tenen per objectiu que els ciutadans puguin gaudir de la lectura a l’aire lliure durant els mesos de juliol i agost. Són totalment gratuïts i van adreçats sobretot als infants, però també hi ha propostes per als adults. L’ús és lliure, i es pot fer préstec a casa amb el carnet de biblioteques. 

Fins al 31 d’agost encara es pot llegir a la fresca a la Bibliopiscina de la Devesa, de dilluns a divendres, de 16 a 19.30 h, i a les piscines del GEIEG Sant Ponç i Sant Narcís, de dilluns a divendres, de 16.30 a 19.30 h. 

Es pot consultar tota la programació al web www.bibliotequesdegirona.cat 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.