Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

Convocatòria de subvencions per a esportistes d'esports individuals, no professionals, menors de 25 anys

Cal que presenteu les vostres peticions abans del 16 d'agost.

La Diputació de Girona, al BOP Núm. 142 de 26 de juliol de 2017, ja ha publicat l'Edicte d'aprovació de la convocatòria de subvencions en règim de concurrència competitiva per al suport als programes municipals d'ajuts als esportistes amateurs gironins, menors de 25 anys i no professionals, d'esports individuals que, prèvia classificació, han participat en els campionats d'Espanya, d'Europa, del Món o Jocs Olímpics. Podeu trobar les bases aquí.

Tenint en compte que les peticions per accedir a aquestes subvencions s'han de presentar necessàriament a través dels respectius ajuntaments i tenint en compte que el termini per tal que els ajuntaments trametin la documentació a la Diputació de Girona, finalitza el 31 d'agost de 2017, cal que presenteu les vostres peticions al registre d'entrada de l’Ajuntament de Girona, o bé a través de la Seu electrònica  (en cas que tingueu signatura digital), abans del 16 d'agost, utilitzant el model adjunt i aportant tota la documentació que hi consta relacionada:

  • Fotocòpia del DNI dels esportistes
  • Llistat oficial de la federació corresponent on hi figuri la classificació de l’esportista obtinguda en el campionat esportiu i la data de celebració d’aquest.

Cal que tingueu en compte que des de l'Ajuntament de Girona únicament podrem presentar les peticions dels esportistes empadronats a Girona i que si a la vostra entitat hi teniu esportistes d'altres municipis gironins, hauran de presentar les seves peticions mitjançant els respectius ajuntaments.

 

 

Tornar