Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Convocatòria de subvencions per a esportistes d'esports individuals, no professionals, menors de 25 anys

Cal que presenteu les vostres peticions abans del 16 d'agost.

La Diputació de Girona, al BOP Núm. 142 de 26 de juliol de 2017, ja ha publicat l'Edicte d'aprovació de la convocatòria de subvencions en règim de concurrència competitiva per al suport als programes municipals d'ajuts als esportistes amateurs gironins, menors de 25 anys i no professionals, d'esports individuals que, prèvia classificació, han participat en els campionats d'Espanya, d'Europa, del Món o Jocs Olímpics. Podeu trobar les bases aquí.

Tenint en compte que les peticions per accedir a aquestes subvencions s'han de presentar necessàriament a través dels respectius ajuntaments i tenint en compte que el termini per tal que els ajuntaments trametin la documentació a la Diputació de Girona, finalitza el 31 d'agost de 2017, cal que presenteu les vostres peticions al registre d'entrada de l’Ajuntament de Girona, o bé a través de la Seu electrònica  (en cas que tingueu signatura digital), abans del 16 d'agost, utilitzant el model adjunt i aportant tota la documentació que hi consta relacionada:

  • Fotocòpia del DNI dels esportistes
  • Llistat oficial de la federació corresponent on hi figuri la classificació de l’esportista obtinguda en el campionat esportiu i la data de celebració d’aquest.

Cal que tingueu en compte que des de l'Ajuntament de Girona únicament podrem presentar les peticions dels esportistes empadronats a Girona i que si a la vostra entitat hi teniu esportistes d'altres municipis gironins, hauran de presentar les seves peticions mitjançant els respectius ajuntaments.

 

 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.