Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acollirà la setena edició del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or

Les carpes del Festival s'emplaçaran al Camp de Mart de la Devesa i les actuacions es realitzaran del 22 al 26 de febrer de 2018.

La setena edició del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or es farà a Girona, del 22 al 26 de febrer del 2018. La ciutat acollirà per primera vegada aquest festival, que a més s’emmarcarà dins els actes europeus de commemoració dels 250 anys del naixement del circ.

Les carpes del festival s’emplaçaran al Camp de Mart, a la Devesa. Les 30.000 entrades de l’esdeveniment es posaran a la venda a partir del proper 3 d’agost a través del web www.festivaldelcirc.com. Prèviament els espectadors d’anteriors edicions hauran tingut possibilitat d’adquirir-les de manera preferent.

Algunes de les principals companyies del món del circ ja han confirmat l’aportació a Elefant d’Or 2018 dels seus nous muntatges artístics: el Gran Circ estatal de Rússia, el Circ Nacional de Vietnam o el Circ Nacional de Pyongyang presentaran al Festival les seves noves troupes d’acròbates. En total el Festival oferirà 24 atraccions inèdites a Europa que competiran davant un jurat d'experts internacionals per aconseguir un dels Elefants dalinians d'or, el guardó que dóna nom al Festival.

A banda del suport institucional de l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la nova edició compta amb el suport de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, i el patrocini d’Ámbito Cultural de El Corte Inglés, la Fundació Valvi i la Fundació Lluís Coromina. El festival l’organitza la Circus Arts Foundation.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.