Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

S'obre la convocatòria de subvencions per a biblioteques escolars per al curs 2017-2018

Els centres interessats tenen temps fins al 7 de setembre per presentar la seva sol·licitud. L'objectiu és finançar projectes o activitats que pretenen potenciar les biblioteques escolars dels centres educatius de la ciutat.

L’Ajuntament de Girona, en el marc del Programa de Biblioteques Escolars, ha aprovat la convocatòria de subvencions per a biblioteques escolars adreçades als centres educatius de Girona per al curs 2017-2018. El Programa pretén potenciar l’ús de la biblioteca escolar com a espai d’aprenentatge i d’investigació per tal de millorar la competència lectora de l’alumnat, i estudiar i definir clarament la coordinació entre biblioteca pública i biblioteca escolar. Els centres interessats tenen temps fins al 7 de setembre per presentar la sol·licitud. 

Les subvencions han establert tres modalitats d'ajuts: assessorament per part d’una persona especialista en biblioteques amb l’objectiu de fer un seguiment del funcionament de la biblioteca; dotació econòmica per a l’adquisició de fons i/o equipament per a biblioteca escolar, i “Activa la biblioteca”, per a la millora i impuls de les biblioteques escolars com a espai d’aprenentatge i de suport a la docència. 

La dotació pressupostària per a aquest proper curs és de 20.490 €, a la qual s'han de sumar els 12.000 € dels tres ajuts de 4.000 € que s’atorguen als projectes de Biblioteca escolar oberta que ja es van concedir a la convocatòria anterior per a dos cursos consecutius. Per tant, es distribuiran 32.490 € entre els centres educatius de la ciutat com a suport a les biblioteques escolars. 

A aquesta convocatòria hi participen en alguna o altra modalitat més del 80% dels centres educatius de la ciutat i permet, any rere any, millorar l’estat, el fons i especialment el servei de les biblioteques escolars de la ciutat. 

Tornar