Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les biblioteques de Girona engeguen les quines d'estiu

Es tracta d'una proposta de foment lector en la qual podran participar tots els nens i nenes usuaris de les biblioteques fins al 9 de setembre.

Les biblioteques de Girona proposen una nova activitat aquest estiu de promoció lectora. Es tracta de “La quina de l’estiu”, una acció que s’ha preparat des de la secció infantil de les biblioteques per dinamitzar l’estiu dels infants de 3 a 12 anys. Inspirada en el joc de la quina, proposa la realització de propostes i reptes de dinamització lectora, d’escriptura i creació que posaran a prova la imaginació i habilitats creatives dels més joves.

 

Els participants, a mesura que vagin fent les activitats proposades en la llibreta que se’ls dona quan s’inscriuen, poden aconseguir línia o quina amb el premi corresponent. Hi ha 2 tipus de llibretes amb quinze propostes adaptades a dues franges d’edat: infantil (de 3 a 6 anys) i júnior (de 7 a 12 anys).

 

Participar a la quina és senzill: només cal apuntar-se presencialment a la biblioteca més propera i disposar del carnet de biblioteca, que és gratuït i es pot fer en el mateix moment de la inscripció. Els participants que aconsegueixen tenir marcada tota una línia obtindran d’obsequi una xapa i els qui aconsegueixin realitzar tots els reptes proposats obtindran una nova xapa acreditant que han fet quina i entraran en el sorteig d’un premi per biblioteca.

 

Amb aquesta nova iniciativa, les biblioteques de Girona volen incentivar d’una forma lúdica i engrescadora la lectura i l’escriptura entre la mainada, alhora que es reivindiquen com a espai de lleure també a l’estiu.


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.