Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Més de 1.000 infants de la ciutat es beneficien del sistema de pagament per trams de renda familiar al programa de casals d'estiu de l'Ajuntament de Girona

Un 30,2% dels 3.400 infants inscrits a l'oferta municipal d'activitats d'estiu tenen reduccions en la quota en funció de la renda familiar.

La regidora de Joventut, Elisabeth Riera, ha valorat positivament el fet que un total de 1.028 infants inscrits en activitats incloses al programa municipal de casals d’estiu tinguin reduccions en la quota a pagar en funció de la renda de les seves famílies. Segons la regidora de Joventut, “aquest sistema basat en la progressivitat permet preus raonables per a tothom i assegura que cap infant de la ciutat es quedi sense poder anar a un casal d’estiu”. El sistema es va començar a aplicar per primera vegada l’any passat i es basa en fixar set trams diferents i, en funció del tram en el qual es situa la família, la quota té progressives reduccions.

 

En total, l’Ajuntament de Girona acull dins el seu programa 48 activitats diferents, organitzades en col·laboració amb 24 entitats i associacions de la ciutat. Amb totes aquestes entitats l’Ajuntament de Girona signa convenis de col·laboració que permeten assegurar la qualitat d’unes activitats que són molt ben valorades per les famílies dels infants que hi participen. Les associacions que organitzen activitats incloses en aquest programa són: AD'IS Iniciatives Socials, Agrupament Escolta i Guia Pare Claret, Agrupament Escolta i Guia Sant Narcís, AGT Associació Gironina de Teatre, AMPA EEE Palau, AMPA EEE Font de l'Abella, Associació Batibull, Associació Casal Infantil Santa Eugènia, Associació Cultura S/N, Associació E2, Associació La Fada Clau, Associació La Sorellona, Associació social Esqueix, Associació de Naturalistes de Girona (ANG), Associació de Veïns de Santa Eugènia, Càritas Diocesana de Girona, Casal de Sant Narcís La Patuleia, Casal infantil i juvenil de Taialà, CESET Club Esportiu Santa Eugènia de Ter, Club Atlètic Sant Ponç, Club Bàsquet Esportiu Sant Narcís, Fundació Esplai Girona, PES Salesians Girona i UNI Girona Club Bàsquet. L’opció derivada del model de gestió d’aquest programa municipal, segons el qual s’opta per la col·laboració amb associacions ciutadanes, genera la possibilitat que aquestes entitats contractin laboralment els seus monitors. L’any 2017 el programa municipal de casals d’estiu possibilita la realització d’un total de 400 contractes laborals per a joves de la ciutat.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.