Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona es mullarà per l'esclerosi múltiple aquest diumenge

Les piscines municipals d'estiu de la Devesa seran el centre neuràlgic de la campanya solidària.

Un any més, l’Ajuntament de Girona s’adhereix a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, que es portarà a terme de forma simultània a tot Catalunya per 24è any consecutiu aquest diumenge, dia 9 de juliol. Les piscines municipals d’estiu de la Devesa seran de nou el centre neuràlgic d’aquesta iniciativa solidària a la ciutat i s’hi oferirà¡an activitats durant tot el dia. La piscina de Can Gibert del Pla també col·laborarà amb l’esdeveniment solidari durant tot el matí de diumenge i la piscina de Palau serà punt informatiu aquest dijous, dia 6 de juliol. 

El regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Girona, Narcís Sastre, ha destacat durant la presentació de la campanya aquest matí que “el Mulla’t té un vessant pedagògic que és el que el fa realment important, perquè fa possible visibilitzar la malaltia”. El coordinador de la Unitat de Neuroimmunologia de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta i professor de la Universitat de Girona, Lluís Ramió; la cap de comunicació de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), Íria Saa, i la coordinadora de les campanyes de la FEM a Girona, Maria José Muñoz, han participat també a la presentació d’avui. 

“Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” té com a objectiu sensibilitzar la societat i solidaritzar-se amb les persones que pateixen la malaltia. Amb els anys s’ha convertit en el segon acte de solidaritat més important de Catalunya i compta anualment amb la col·laboració d’uns 1.200 voluntaris. A la demarcació de Girona hi haurà un total de 91 piscines que participaran a la campanya aquest any. 

La recaptació recollida durant la jornada de la campanya es destina enguany al programa FEMFeina, que té com a finalitat oferir suport a les persones amb discapacitat i assessorar les empreses per a la contractació de persones amb esclerosi múltiple. 

A Catalunya hi ha 7.000 persones que pateixen esclerosi múltiple i és la segona causa de discapacitat en persones adultes joves.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.