Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona fa un acte de reconeixement als estudiants amb la millor nota de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà

L'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, presidirà l'homenatge avui, a les 19 h, al Saló de Descans del Teatre Municipal.

El Saló de Descans del Teatre Municipal acollirà avui a les 19 h l’acte de reconeixement als estudiants que hagin obtingut la millor nota de batxillerat i dels cicles formatius de grau mitjà dels diferents centres educatius de la ciutat. Un total de 23 nois i noies rebran aquesta tarda l’homenatge, en un acte organitzat per l’Ajuntament de Girona i que comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs. 

Pel que fa als cicles formatius, es reconeixerà la tasca de Jordi Bosch Algueró (Escola La Salle), Judit Turró Sureda (Institut Escola Hostaleria i Turisme), Míriam Güell Canal (Institut Montilivi), Isabel Bocanegra Gil (Institut Narcís Xifra i Masmitjà), Àlex Santamaria León (Institut Santa Eugènia), Sergi Volart Rovira (Escola Tècnica Girona) i Maria Dilmer March (FEDAC Sant Narcís). 

En relació amb el batxillerat, seran reconeguts a l’acte els següents alumnes: Emili Serra Gironès (Escola Bell-lloc del Pla), Oriol Colomer Ferrer i Carla Jiménez Puigdevall (Escola La Salle), Carmina Prat Fusté (Les Alzines), Francesc Xavier Martínez Soler (Escola Maristes), Júlia Gimbernat Mayol (Escola Montessori-Palau), Mariona Planella Boix (Escola Vedruna), Pau Cartanyà Caro (Institut Jaume Vicens Vives), Christian Sánchez Peral (Institut Carles Rahola), Maria Tapies Serrano (Institut Montilivi), Berta Prat Gasull i Núria Surrell Rafart (Institut Narcís Xifra i Masmitjà), Clara González Alsina (Institut Santa Eugènia), Javier Herrera Martínez (Montjuïc Girona International School) i Laia Boada Oller i Ivet Cano Boada (Institut Santiago Sobrequés). Cal destacar que Cano és una de les quatre alumnes catalanes que han obtingut la millor nota de Catalunya en les recents proves de selectivitat. 

Durant l’acte, el jove Marc Boix, que cursa el MIR a l’hospital Universitari Arnau Vilanova de Lleida, explicarà als nois i noies el projecte de cooperació al Nepal que porta a terme a partir de les seves experiències personals. El toc musical a la jornada el posaran les alumnes Maria Llausàs (clarinet), Jana Gil (clarinet) i Núria Rodríguez (trombó) de l’Escola Municipal de Música, acompanyades del professor Marc Piqué al piano.
 

Millors notes de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà 2017
 


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.