Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les biblioteques de Girona tornen a les piscines i a les places aquest estiu

Dilluns que ve comencen les bibliopiscines a la Devesa i a les instal·lacions dels GEiEG de Sant Ponç i de Sant Narcís.

Sota el lema de “Biblioestiu, la lectura a la fresca”, s’inicien dilluns que ve els serveis de biblioplaça i bibliopiscina de les biblioteques de Girona. Un any més, aquestes iniciatives tenen per objectiu que els ciutadans puguin gaudir de la lectura a l’aire lliure durant els mesos de juliol i agost. Són totalment gratuïts i van dirigits sobretot als infants, però també hi ha propostes per als adults. L’ús és lliure, i es pot fer préstec a casa amb el carnet de biblioteques. 

La bibliopiscina torna a la seva cita anual a les piscines municipals de la Devesa, on es reserva un espai ombrejat a tocar de l’aigua perquè s’hi puguin dur a terme més fàcilment totes les activitats de dinamització lectora per a infants i també el servei de consulta i préstec de llibres, diaris i revistes. 

Al mateix temps, l’Ajuntament de Girona col·labora amb l’entitat esportiva GEIEG perquè els socis i visitants de les piscines de l’entitat gaudeixin gratuïtament també d’un servei de bibliopiscina. Com l’any anterior la bibliopiscina s’instal·larà al complex esportiu de Sant Narcís i també a les instal·lacions de Sant Ponç. 

Pel que fa a les biblioplaces, que també començaran a partir de la setmana que ve, aquest any s’instal·laran als barris de Vila-roja, Font de la Pólvora, Carme-Vista Alegre, Sant Narcís, Can Gibert del Pla, Devesa, Mercadal i Santa Eugènia. Durant quinze dies a cada plaça, de dilluns a divendres, els ciutadans podran acostar-se al carro mòbil que hi ha preparat amb llibres per triar les lectures que més els agradin, que són per a un públic ampli i que responen a diversos gustos literaris. 

Una de les activitats més atraients a la bibliopiscina i la biblioplaça són les hores del conte per als infants, que van a càrrec de contistes professionals. En total representen 11 actuacions al llarg de l’estiu, i complementen les activitats infantils de les biblioteques, que aquest any se centren en els “Contes de nit” i “La quina de l’estiu”. 

Podeu consultar tota la programació al web de Biblioteques de Girona

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.