Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

S'adjudiquen les obres de construcció de la pista coberta de l'escola Cassià Costal

El termini d'execució del projecte és de sis mesos i es preveu que comenci en les properes setmanes.

La Junta de Govern Local d’avui ha aprovat l’adjudicació de les obres de construcció de la pista coberta de l’escola Cassià Costal. Aquest projecte que forma part de la primera fase del futur nou pavelló de Girona en aquesta zona de la ciutat, que comptarà amb espai per a la pràctica d’esports com el bàsquet, el futbol sala, el voleibol o l’handbol. 

Es preveu que les actuacions comencin en les properes setmanes i el termini d’execució serà de sis mesos. En aquesta primera fase, es construirà la pista esportiva sobre el formigó –amb una pista longitudinal i dues de transversals- i es farà la coberta de l’espai, de tal manera que es pugui aprofitar pels usos escolars i esportius del centre. A més, s’ampliarà la vorera del carrer de Barcelona que llinda amb el centre i que esdevindrà el sostre dels futurs magatzems del pavelló. En aquest espai està previst que s’hi ubiqui també un tram de carril bici. 

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha ressaltat que espera que “per fi es pugui construir aquest espai tan demanat i necessari per al barri” i ha subratllat que suposarà “una millora important per a l’escola, per Sant Narcís i per a la ciutat”. Alcalà ha explicat també que s’aprofitaran les vacances escolars per iniciar les obres, ja que la part més molesta del moviment de terres coincidirà amb aquest període. 

Les obres s’han adjudicat a l’empresa M i J Gruas per un import de 788.364,90 euros (IVA inclòs).

Tornar