Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Pla integral de Sant Narcís començarà amb el taller d'igualtat el dimecres 12 de juliol

L'activitat es portarà a terme a partir de les 19 h al Centre Cívic Sant Narcís i portarà per títol "Com vivim el barri". Unes 80 persones participaran quatre taules de treball previstes i ja s'han fet arribar una dortzena de propostes de debat.

El taller d’igualtat donarà el tret de sortida a les taules de treball del Pla integral de Sant Narcís el proper 12 de juliol. L’activitat es portarà a terme de les 19 h a les 20.30 h al Centre Cívic Sant Narcís sota el nom de “Com vivim el barri” i estarà dinamitzada per personal tècnic municipal d’igualtat. 

Tal com estava previst, a partir d’aquest punt de partida es planificaran de cara al setembre les primeres reunions de les quatre taules de treball del Pla (Dinamització, Territori, Convivència i Projecte Ferroviari). Es preveu que en els propers mesos, i fins a finals d’any, es facin tres reunions de cada taula. 

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha subratllat la importància “d’aquest punt d’inici del Pla, un projecte ambiciós que suposarà un abans i un després per al barri i que té l’objectiu de recuperar i tornar a posar en valor Sant Narcís”. 

A les taules de treball hi participaran una vuitantena de persones. Durant el període d’inscripcions a les taules, s’han apuntat a participar en el Pla un total de 70 persones, entre les 58 que ho han fet de manera telemàtica i les 12 que ho han fet de manera presencial al Centre Cívic Sant Narcís. A més, s’han de comptar la desena de persones que ja formen part de la taula del projecte ferroviari. 

Per taules, hi ha 23 persones inscrites a la Taula de Dinamització; 21 a la Taula de Convivència; 21 a la Taula de Territori, i 5 a la Taula del Projecte Ferroviari. En aquest darrer cas, aquestes persones s’integraran a la taula ja existent anteriorment i que està formada per una desena de membres. 

Fins ara s’han rebut també dotze propostes de debat per part de la ciutadania per incloure-les als temes que es tractaran a les diferents taules. El termini per presentar propostes s’acaba el 30 de juny. 

A partir de les diferents reunions amb ciutadans i entitats del barri previstes en les taules de treball i de la recollida de les propostes dels veïns i veïnes, s’identificaran les necessitats i les propostes generals d’acció a Sant Narcís, objectius previstos en la segona fase del Pla. La tercera fase inclou la valoració de la viabilitat de les propostes d’acció i l’inici de l’execució de les actuacions més urgents. 

El Pla integral de Sant Narcís té com a finalitat promoure l’harmonia, la identitat i les potencialitats del barri amb l’objectiu de cercar noves oportunitats i donar una resposta social, territorial i econòmica per obtenir-ne un impacte positiu. La participació de la ciutadania i la implicació dels veïns i les entitats en el procés tindrà un paper fonamental per definir les accions que s’hi han d’emprendre. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.