Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona fa un acte de reconeixement a les millors notes de 4t d'ESO

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presidirà avui la recepció a les 19 h al Saló de Plens.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, rebran aquesta tarda (19 h) els alumnes dels centres educatius de la ciutat que han obtingut la millor nota de 4t d’ESO. L’acte de reconeixement, que es farà al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona, comptarà amb la presència de 14 nois i noies que acaben de fer l’últim curs d’educació secundària obligatòria a la ciutat. Amb aquesta iniciativa, que ja fa 8 anys que es porta a terme, es vol agrair als alumnes l’esforç i la constància en els seus estudis i fer extensiu aquest agraïment als seus tutors i tutores. 

Els alumnes als quals se’ls farà el reconeixement aquesta tarda són: Àlex Soriano Serbosa, de l’escola Bell-lloc del Pla; Marta Gargallo Garasa, de l’escola Les Alzines; Huichao Xing Lu, de l’escola Maristes; Marçal Privat Montserrat, de l’escola Montessori; Jordina Bigas Reverter, de l’escola Vedruna; Laia Ribera Cano, del FEDAC Sant Narcís; Júlia Ibáñez Massa, de l’Institut Jaume Vicens Vives; Camila Silva Delgado, de l’Institut Montilivi; Anna Font Taberner, de l’Institut Narcís Xifra; Jaime Adrián Jara López, de l’Institut Santa Eugènia; Clàudia Ros i Grabalosa, de l’Institut Carles Rahola; Judit Freixas Boix, de l’Institut Santiago Sobrequés; Mykola Anamat, de l’escola Montjuïc Internacional, i Anna Planella Vidal, de l’escola La Salle. 

En el marc d’aquest acte, les joves Maria Carballo, Núria Presas i Laura Gómez, del Club Patinatge Girona, subcampiones del món, s’adreçaran a l’alumnat reconegut amb un parlament per exposar la seva experiència. A continuació hi haurà una actuació musical, amb una interpretació de diverses peces amb flautes, a càrrec dels alumnes Nil Mongay, Marta Carreras, Berta Àlvarez i Irene Ferrer de l’Escola Municipal de Música. 

L’Ajuntament de Girona reconeixerà també l’alumnat que hagi obtingut la millor nota dels cicles formatius de grau mitjà i batxillerat, el proper 3 de juliol, també a les 19 h, al Saló de Descans del Teatre Municipal.  

Millors notes d'ESO a Girona curs 2016-17

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.