Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Barcelona Jazz Orquestra, Dolo Bertran, Myles Sanko i Fantastic Negrito actuaran a Girona en la 9a edició del Tempo sota les Estrelles

Sanjosex&Belda repassaran alguns dels seus últims temes al concert inaugural del 20 de juliol. El festival proposa una trentena d'actuacions i activitats fins al 13 d'agost als dos escenaris de l'esdeveniment: la plaça dels Jurats i el passeig Arqueològic.

La Barcelona Jazz Orquestra, Dolo Bertan, Myles Sanko i Fantastic Negrito són alguns dels intèrprets destacats de la 9a edició del festival Tempo sota les Estrelles, que tindrà lloc a Girona del 20 de juliol al 13 d’agost. La Giorquestra, Manu Guix i la Jove Big Band de Girona amb Tricia Boutté completaran les actuacions que es faran a l’escenari principal, la plaça dels Jurats. 

Com els últims anys, el Tempo tindrà un segon escenari: el village del passeig Arqueològic. Sanjosex&Belda seran els encarregats d’inaugurar enguany aquest espai i de donar el tret de sortida al festival el dijous 20 de juliol a les 21 h. El village estarà obert cada dia del festival des de les 11 h del matí fins a les 2 de la matinada amb un espai per menjar i beure i s’hi portaran a terme diverses activitats, com vermuts musicals, concerts, tallers o espais literaris. A més, aquest any el village acollirà també el Tempito, que tots els dissabtes a les 12 h oferirà animació i propostes pensades per als més petits. 

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha ressaltat, durant la presentació del festival aquest matí, que “el Tempo sota les Estrelles és un clar valor afegit de Girona, una ciutat que aspira a ser un referent cultural” i ha afegit que “el mes de juliol s’ha convertit en un moment cabdal per ensenyar el patrimoni tant als gironins com als visitants”. En la mateixa línia, la diputada de la Diputació de Girona M. Àngels Planas ha destacat la capacitat que té el festival per combinar, en un espai singular, la gastronomia i la música d’artistes emergents i de grups consolidats. 

El director del festival, Albert Candela, ha explicat que una de les principals novetats d’enguany és la col·laboració del projecte social i solidari de Biodrissa amb el festival. L’entitat Fundació Drissa, promotora de la iniciativa, serà present cada dia al village amb els seus productes ecològics. “El Tempo sota les Estrelles seguirà apostant pel foment de la integració social. Per aquest motiu, una persona usuària de Biodrissa amb discapacitat mental vendrà, durant el festival, aliments i begudes saludables i d’elaboració pròpia”.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.