Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona exposa el seu model turístic a representants del govern de la Regió Autònoma de Mongòlia Interior

La trobada va tenir lloc dimarts passat a l'Ajuntament de Girona.

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, va rebre dimarts passat, dia 20 de juny, una delegació del govern de la Regió Autònoma de Mongòlia Interior. Durant la trobada, que va comptar amb la presència de representants de diferents institucions d’aquesta regió xinesa, es va donar a conèixer el model turístic de la ciutat de Girona i les línies estratègiques que s’estan duent a terme en l’àmbit del turisme des de l’Ajuntament.

 

Durant la reunió, els assistents a la trobada van poder conèixer de primera mà el procés de consolidació de Girona com una destinació de turisme de qualitat, els diferents recursos turístics que configuren la seva oferta i alguns dels principals eixos d’actuació que s’estan endegant des de la regidoria de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme.

 

En aquest darrer punt, es va destacar el treball que s’està fent en l’àmbit del turisme responsable, a través del qual es pretén garantir una òptima convivència entre l’activitat turística i el benestar del ciutadà, així com la presència de la concertació públicoprivada en les polítiques turístiques de la ciutat. També es va donar a conèixer el pla estratègic de turisme que es desenvoluparà en els propers mesos, a través del qual es definirà l’estratègia turística de la ciutat pels propers anys.

 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, en va fer una valoració molt positiva, exposant que “Girona ha esdevingut un referent en l’àmbit de la gestió del turisme, fet que queda palès en l’interès que desperta la ciutat en altres destinacions d’arreu del món”. “Per l’Ajuntament de Girona poder establir enllaços amb països asiàtics representa una gran oportunitat tant en l’àmbit del turisme com per a possibles futures inversions empresarials a la nostra ciutat”, va destacar també la regidora.

 

El representants del govern de la Regió Autònoma de Mongòlia Interior es van mostrar molt satisfets amb el resultat de la trobada, i van poder completar el seu coneixement sobre la ciutat amb una visita als espais turístics més emblemàtics de Girona.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.